Hvordan kan jeg vite om My Chevy Astro batteri må skiftes?

Det er et utvalg av grunnene til hvorfor et batteri kan gå dårlig. Selvfølgelig er den vanligste årsaken til batteriets alder. Hvis Chevy Astro-batteriet har vært i bruk i fire til fem år, så er det mest sannsynlig nådd slutten av sin levetid og må byttes ut. Andre årsaker til lav batterispenning inkluderer: forlate lys eller tenningslåsen på, korroderte terminaler, en skadet batteri eller feil dynamo. Å sjekke for å se om Chevy Astro-batteriet må byttes eller om problemet ligger et annet sted, trenger du bare én eller to enkle redskaper og en bit av gangen. Du trenger
Voltmeter
Post-og terminal rengjøring verktøy
Vis flere instruksjoner
en

slå av alle brytere og tilbehør, åpne panseret på van din og finn batteriet. Du må fjerne plast vakter eller skjold som er på batteriet. Du må ha fri tilgang til terminalene.
2

Sjekk din Astro batteri for noen tegn til korrosjon. Hvis du ser noen skitt eller korrosjon på terminalene, rengjør den, ved hjelp av et innlegg og terminal rengjøring verktøyet. Disse verktøyene er billig og kan kjøpes på de fleste auto forsyne butikkene.
3

Sørg for at din voltmeter er satt til 12 volt (noen meter kan settes til å teste batterier med forskjellige spenninger). Du må da koble den positive ledningen eller klemme av voltmeter din til plusspolen på Chevy Astro batteri. Din positive bly /klemme skal være rød eller gul, mens den positive terminalen på batteriet er vanligvis merket med et plusstegn (+) symbolet.
4

Fest negative bly eller klemme av voltmeter din til batteriets minuspol. Den negative klemmen voltmeter din vil i de fleste tilfeller være svart. Batteriets negative terminal er identifisert med et minustegn (-). Symbol
5

Les displayet på voltmeter din. For et batteri som er fulladet, bør du se en lesning på minst 12,6 volt. Hvis Chevy Astro-batteriet ikke holder en full lading, vil du se en lesning på ca 12,4 eller mindre. I dette tilfellet kan det må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64951.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer