Hvorfor vil ikke Horn Arbeidet med en 2001 Ford Expedition?

En perfekt maskin ville utføre en endeløs rekke oppgaver et uendelig antall ganger, med nøyaktig null bevegelige deler. Hornet krets pleide å være en av de enkleste delene av bilens elektriske system med lite å gå galt og lite å fikse hvis noe gikk galt. Men tiden marsjer på, ting blir mer komplisert, og horn systemer som de som brukes på Expedition inneholde minst et dusin mulige svikt poeng i horn mekanismen og adjutant elektronikk. Blown Fuse

Dette bør være det første du sjekker, siden en defekt sikring kan både føre til et horn feil, og indikerer større problemer. Du kan finne hornet sikring - en 20-amp enhet - i batteriet krysset boksen under panseret ditt. Spesielt i spor nummer syv. Denne sikringen er faktisk den som gir strøm til anti-tyveri-modul; hornet fungerer gjennom modulen og får sin jording signal fra modulen. Hvis sikringen er gått, vil ikke bare hornet ikke, men du bør få flere koder fra den diagnostiske pc-en om en anti-tyveri system feil. Du kan også prøve å erstatte horn relé, kan du finne det i sikringsskapet og identifisert av et diagram trykt på boksen lokket
Horn Mechanism

Du kan. finne horn mekanismen seg bak fremre støtfanger, like til høyre for radiator core støtte. Dette er den delen av systemet som faktisk gjør lyden og det krever ikke noe mer enn strøminntak til å gjøre det. Den enkleste måten å teste horn mekanismen er å trekke ut kontakten og sondere chassis-side terminaler av kontakten med en test lys. Har en assistent treffer horn knappen. Hvis lyset kommer på, da har du en dårlig horn mekanisme. Hvis det ikke kommer på, så hornet mekanisme sannsynlige fungerer, men er ikke å få en grunnstøting signal fra anti-tyveri-modulen.
Horn Button
p Hvis du ikke får strøm til hornet, og alle dine anti-tyveri-systemer virker, så oddsen er bra at du har et problem med horn bryteren i rattet. Hornknappen er lett nok å få tilgang til og teste, du må bare fjerne de to boltene på baksiden av rattet for å frigjøre airbag modulen. Men dette lå problemet: horn bryteren er integrert i airbag-modul, og det er ikke noe du ønsker å rote med. Kan du deaktivere det? Ja. Men alle som er villige til å overlate en DIY mekaniker skriftlige instruksjoner om hvordan du deaktiverer kollisjonsputer ikke bryr seg om hvorvidt han dreper seg selv i prosessen. Vi gjør. Så, dette er hvor du tar din lastebil til en professionalmechanic og la ham risikere nakken med en potensiell airbag detonasjon.
Horn TSB

På grunn av en endring i koblinger lengde i horn system, er noen 2001 Expeditions kjent for å ha problemer med en svak kvitre når du bruker nøkkelen fob, eller ingen drift med motoren av. Ford utstedt et teknisk service bulletin i 2002 som beskriver dette problemet, slik at enhver forhandler vil vite om det på forhånd. Du kan fikse dette hjemme, men ikke engang ta på lastebilens ledninger med mindre du vet nøyaktig hva du gjør. I dette tilfellet, er du langt bedre å få dratt av forhandler mekanikere enn å risikere skade på lastebilen elektriske system. Eller risikere en airbag går av i ansiktet og snu deg inn i en fullskala Pez dispenser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68764.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer