Tegn på en mislykket Rack og Pinion

The tannstang systemet bruker kraften skapt ved å vri på rattet i bilen for å slå sine hjul. Servostyring legger en pumpe til tannstang å skape trykk med hydraulisk væske slik at rattet kan dreies med letthet. Problemer med tannstang er svært alvorlig, siden de kan påvirke din evne til å styre bilen. Se

Inspiser bilen ofte. Hvis du oppdager ujevn dekkslitasje, kan dette tyde på et problem med styringen. Mens det er mange andre ting som kan føre til at dekkene slites ujevnt, garanterer dette fortsatt en nærmere inspeksjon. Du bør også se etter eventuelle væske lekker fra bilen. Plasseringen av dammen og fargen på væsken kan fortelle deg mye om hva som faktisk lekker. Hvis væsken er en rødlig farge nær forhjulene, kan det være enten automatgir eller servostyring væske.
Lytt
p Hvis du hører en knocking, dunkar eller clunking i fronten av bilen din, er det sannsynlig noe løs. Hvis du hører disse lydene, og du har lagt merke til ujevn dekkslitasje, lekker væske eller problemer med styring, er det sannsynlig noe løs i tannstang.
Feel

En av de vanligste indikatorene på et problem med tannstang er løs styring. Rattet vil føle at den har mye av spillet i det, men det vil ta mer innsats enn vanlig å gjøre en sving. Når du gjør en sving, kan det hende at rattet ikke returnerer til nøytral posisjon. Du kan også oppleve bilen drivende fra side til side når du er på reise ned en rett vei. Denne situasjonen kan bli dårligere om morgenen og rydde opp i løpet av dagen. Som en bil varmes opp, vil mange av sine skjøter løsne opp også. Hvis du mistenker en tannstang svikt eller tror noe er at det går din styring, bør du være forsiktig, mens du kjører, siden bilen ikke vil reagere raskt på svingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66762.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer