Slik feilsøker Dodge lastebil Lekkasjer

Fluid lekkasjer i Dodge lastebiler er vanlig, men ikke ubetydelig. Lekkasjer bør diagnostiseres og repareres raskt. Vanligvis er problemet forårsaket av en løs slange eller en sprekk i fluidbeholderen. Væsker er viktig å holde en motor smurt og fungerer som det skal. Den type av lekkasje kan diagnostiseres ved hjelp av fargen av fluidet. En enkel test vil vise hvilke væske du må undersøke nærmere for reparasjon. Du trenger
en stor, hvit papp-plate
Vis flere instruksjoner
en

Plasser ark med papp under motorrommet på lastebilen. La papp under bilen over natten, og trekk den ut for å undersøke det i morgen.
2

Sjekk oljenivået i lastebilen din ved å fjerne peilepinnen fra olje container hvis væsker er lys eller mørk brun. Endre olje hvis væsken er mørk brun, og spør lastebilens tekniker for å sjekke olje filter og olje container.
3

Sjekk overføring væske hvis lekkasjen er rosa eller rød i farge ved å ta ut peilepinnen fra girkasse. Hvis væskenivået ser normal, ta bilen til en sertifisert mekaniker for å undersøke eventuelle hull eller sprekker i slangene eller beholderen.
4

Se på master bremsesylinderen (vanligvis plassert i øverste høyre hjørne av motorrom) for å se væskenivået hvis lekkasjen er lys gul eller gjørmete brun i fargen. Se på beholderen for sprekker. Ta bilen til en mekaniker om noen alvorlige sprekker har oppstått eller hvis lekkasjen blir større hver dag.
5

Spør en mekaniker eller kunnskapsrik venn å undersøke bakakselen eller overføring (hvis manuell) for lekkasjen kilde når oljen er lysebrun med en råtten-egg lukt.
6

Sjekk de merkede, klare beholdere av spylervæske, kjølevæske eller servostyring væske i motoren for å fastslå nivåer av væske hvis lekkasjen er lys grønn, blå, oransje, rosa, gul eller klar i fargen. Se etter sprekker i plasten.
7

Se på gasstanken under tank åpningen for sprekker dersom væsken er gul og lukter gass. Ta lastebil umiddelbart til en mekaniker for reparasjon, som gasslekkasjer kan være dødelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67353.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer