Feilsøking av 1994 Saturn SC1 Vacuum Lekkasje

Et vakuum lekkasje kan produsere inaktiv hastigheter som er høyere enn normalt, eller føre til at Saturn å stoppe når du skifter gir. Den mest sannsynlige sted for et vakuum lekkasjen på Saturn er der inntaksmanifold kobles til motoren hode. Når du har bestemt plasseringen av problemet, vil du ønsker å få det løst så snart som mulig. Så lenge lekkasjen finnes, blir den Saturns kjørecomputer feil blande luft og drivstoff som kan føre til andre problemer med motoren. Du trenger
Forgasser rengjøringsmidler eller brems cleanerFlashlight
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Saturn. Finn det svarte luft boksen (nær førersiden frontlykter) og følg den svarte trekkspill-formet slange til baksiden av motoren der den er koblet til spjeldhus. Spjeldhus (som er grå og ca 2 inches lang) er koblet til inntaket manifold, en grå, metallgjenstand som måler ca 12 inches lang med 3 inches bred.
2

Flytt til passasjer side av bilen, ser ned på høyre side av inntaket manifold og følg de fire buede rørene som fører mot motoren. Det vil være noen elektriske kontakter og ledninger som hindrer sikten. Du kan bare flytte dem til side. En lommelykt er nyttig hvis du har en hard tid å se hvor inntaket manifold rørene kobles til motoren.
3

Start bilen og la den i nøytral. Spray området der inntak manifold rørene kobles til motoren med forgasser renere eller brems renere. De fleste bokser med forgasseren eller brems renere kommer med et sugerør. Koble halm til dysen, før sprøyting, for større kontroll over spray mønster. Hvis det er en lekkasje, motorens tomgang vil enten øke eller minske ettersom fluid blir suget inn i motoren. Når dette skjer, må inntaket manifold pakning skal erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65190.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer