Hvordan vet jeg om en motor er blåst på en 2000 Pontiac Sunfire

En blåst motor på 2000 Pontiac Sunfire kan være svært dyrt å overhale. En blåst motor refererer vanligvis til en motor som rett og slett ikke vil kjøre, og er uopprettelig skadet. Erstatning motorer kan noen ganger bli funnet på Skraphandlere, og avhengig av etterspørselen etter dem, kan du bruke en betydelig sum penger. Dette er grunnen til at mange sjåfører velger å bare kjøpe en ny bil hvis deres Sunfire motor er virkelig blåst. Men før du kjøper en ny bil, bør du sørge for at motoren er virkelig skadet utover reparasjon. Du trenger
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og starte motoren. Dersom den starter, da motoren er sannsynligvis ikke "blåst" i den forstand at den er uopprettelig skadet. Hvis du ser hvit damp som kommer ut av motoren der den øverste delen av motoren, kalt "hodet" kameratene til den nederste delen av motoren, kalt "blokk", da har du en blåst toppakning som kan være erstattes. En blåst toppakning er ofte feildiagnostisert som en "blåst motor." Mens litt dyrt å erstatte, vil motoren riktig hvis pakningen er erstattet.
2

Slå av motoren, trekk slangen ut av bunnen av brems booster forsamlingen montert på brannmuren med hånden din (du må dra hardt, ettersom disse slangene har en tendens til å holde fast), og koble slangen til en vakuummåler.

3

Forsøk å starte motoren. Hvis det begynner og vakuummåleren faller fra 20 eller 22 pounds per kvadrattomme (PSI) til 0 PSI, så din Sunfire har mistet all kompresjon sin. Det er et vakuum lekkasje et eller annet sted i motoren. En lekkasje denne store indikerer normalt en kritisk feil på motorblokk og motoren er trolig blåst.
4

visuelt motoren. Se etter sprekker eller hull. Mens det ikke er vanlig for en blokk for å sprekke på Sunfire, kan den normale påkjenninger i en forbrenningsmotor forårsake en kritisk svikt av motorblokk eller hode. Du vil kunne se en synlig sprekk eller hull i blokken. Du vil også finne små biter av metall på bakken under eller rundt hullet. Disse kan være alt fra deler av stempelet, den kobler stang, eller stempelringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64774.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer