Slik feilsøker en Pontiac Grand Prix GT 2002 3,8

The 2002 Pontiac Grand Prix var en full størrelse sedan produsert av General Motors i både to-dørs og fire-dørs trimme pakker. Feilsøke 2002 Grand Prix er en systematisk prosess for å se etter tegn på problemer, lytter etter lyder og merke noen forskjellige lukter som kommer fra bilen når den er i gang. Du trenger
Stålbørste
Tennpluggnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Se under din 2002 Pontiac Grand Prix når du går ut for å bruke det første gang hver dag. Dråper olje, frostvæske eller overføring væske under bilen kan være din første tegn på problemer som kan føre til større problemer på veien.
2

Sett nøkkelen i tenningen og starte bilen . I løpet av denne prosessen, lytte til hvordan Grand Prix reagerer. Hvis bilen ikke starter og du hører en klikkelyd, kan det tyde på at startmotoren ikke fungerer, og kanskje må byttes ut. Hvis bilen svinger, men aldri starter, kan det være et problem med tennpluggene eller drivstoffsystemet. Hvis ingenting skjer, og du ser at radio eller andre elektriske systemer ikke fungerer, så batteriet må enten siktet eller erstattes.
3

Ta ut nøkkelen fra tenningen og trekk nivået for å åpne hetten. Kontrollere om batteriet, ser spesielt på tilkoblinger for batterikablene. Hvis de er dekket i korrosjon, bruk en stålbørste til å rengjøre dem å forbedre forbindelsen fra batteriet. Koble fra tennplugg ledninger og fjerne tennpluggene med en tennpluggnøkkel. Hvis nederst på en tennplugg er svart med karbon bygge opp, bruk en stålbørste til å rengjøre den eller bytt tennplugger med nye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67668.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer