Slik feilsøker en Diesel Fuel Injection

Med kompleksiteten i dagens dieselmotorer, er det store antallet av ting som kan gå galt i et slikt system frustrerende. Den diesel innsprøytningssystem er komponenten av dieselmotoren som pumper drivstoff inn i motoren. Hvis denne komponenten er på noen måte feil, kan det redusere ytelsen til motoren din, føre til unødig slitasje, eller hindre at motoren starter. Det er mulig å feilsøke en rekke av disse problemene selv. Instruksjoner
en

Se etter og fjerne eventuelle tresko i distributøren delen av bensinpumpen. Disse treskoene kan få rotoren til å gripe. Disse systemene bruker diesel seg som et smøremiddel.
2

Se etter luft i drivstoff linjer hvis du opplever problemer heller med å starte motoren eller du opplever blokkering. Hvis luften kommer inn linjene det resulterer i et tap av drivstoff trykket i systemet, og dermed fører til problemer som manglende evne til å starte motoren eller steiler.
3

Sjekk for korrosjon på kretskortet ansvarlig for regulering av brenselstrøm inn i systemet. Sjekk bunnen av injeksjon pumpe for koblingene. Hvis du finner betydelige korrosjon, må du kanskje erstatte enheten. Dette problemet skyldes innholdet av teknologien i seg selv, med design som innsprøytningssystemet er basert være eldre enn, og ikke ment for, datamaskinen som styrer det.
4

Sjekk din drivstoff filter (e) for tilstopping. Endre dem om nødvendig. Denne typen rutinemessig vedlikehold er vanligvis utføres hver 100000-150000 miles.
5

Sjekk for vann i drivstoffsystemet. Hvis du finner vann, må du bytte ut eller reparere sylinator enhet, som fungerer til å fjerne vann. Vanlige symptomer på vann i drivstoffsystemet inkluderer steiling, dårlig ytelse, og ikke være i stand til å starte motoren.
6

Sjekk for brudd på diesel lift pumpe blender. Tegn på en ruptur omfatte bruk av stempelet. Symptomer på slikt brudd er mangel på drivstoff trykk eller lavt trykk.
7

Sjekk kalibreringen av injeksjon enhet. Hvis du mistenker at kalibreringen er av, er rekalibrering vanligvis oppnås ved en produsentens servicesenter. Denne type spørsmål er vanligvis finner i nye systemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67488.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer