Hvor å Test en Pickup Coil på en ATV

En tenningssystemet bruker flere kondensatorer, sensorer og spoler å sende elektrisk energi fra kilden - dynamo eller batteri - til tennpluggen. Denne pickup spole, også kjent som statoren, gir en lav spenning på /av-signalet til tenningen modulen, som tolker signalet frekvens som en indikator på rpm. Pickup spoler er ikke generelt dyrt å erstatte, men en dårlig en kan fortsatt tråd du i midten av ingensteds. Du trenger:
Digitale multi-meter
grunnleggende håndverktøy
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem ledningsnettet på distributøren, og trekk ut kontakten. Forskjellige produsenter bruker forskjellige systemer, men generelt kilden (inne) spolen ledninger er ensfarget og utsiden pickup spolen ledninger er flerfarget. For eksempel kan den primære spolen ledningen være rød og hvit, mens pickup spoler ledninger kan være hvit /brun og hvit /grønn.
2

Angi multi-meter til 2000-range Ohms, ofte forkortet som "2K" fulgt av den greske Omega symbol. Hold deg slutten av sonder inn i de flerfargede tråd terminaler (på siden av motoren) og sjekk motstanden. Produsentens spesifikasjoner varierer, men lesing bør komme inn på et sted mellom 270 og 350 ohm, noe utenfor dette området indikerer en dårlig pickup coil, gjør som en "uendelig" lesing
3

. Gjenta denne prosedyren med de solide ledninger for å sjekke kilden spiral; det er motstand bør lese om 200 ohm høyere enn pickup coil, eller 450-570 ohm. Igjen, produsentens toleranser varierer, men hvis telleverksavlesning 150 eller 15 000 ohm, så kan du være ganske sikker på at det er noe galt med kilden coil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68258.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer