Hvordan vet jeg om et senter Link er dårlig

Senteret link, også ofte referert til som drag link, er det element som holder to forhjulene i kø. Koblet i hver ende via et kuleledd, er sentrum lenke ofte boltet til styrestagenes ender, som deretter kontrollerer vinkelen hver foran rattet gjør i forhold til retningen bilen kjører. Hvis du føler vibrasjoner eller wobbling mens drift bilen, ville en av de første tingene å sjekke være for lek i sentrum link. Du trenger
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp fronten på bilen din og støtte rammen med bukker.

2

Legg deg ned på ryggen og skyve under fronten på bilen din.
3

Finn midten koblingen bar. Dette vil være parallell til den fremre støtfangeren og vil koble hvert drivhjul med et kuleledd i hver ende av en heavy metal bar.
4

Undersøk sentrum linken for overdreven lek. Ta godt tak i toppstaget bar og prøve å riste den godt, sjekker for enhver bevegelse. Hvis noen bevegelse, er dette mest sannsynlig kilden til problemet ditt.
5

Undersøk kuleledd på hver ende av sentrum koblingen bar. Sjekk at gummien Støvtetning støvler er intakt og viser ingen tegn til slitasje eller sprekker. Det skal ikke være noe slark i kuleleddet når den ristes for hånd. Hvis noen lek finnes i sentrum link eller ball leddene, enten hele enheten eller bare kuleleddene må erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68259.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer