Slik feilsøker en Cummins Diesel Engine

Cummins Incorporated, en av verdens største produsenter av dieselmotorer, produserer mange typer dieselmotorer for en rekke bruksområder. Det er mange detaljer som er involvert i feilsøking en Cummins motor, men å lære noen grunnleggende er svært nyttig. For eksempel, hvis motoren er svak, sjekk drivstoff og luft systemer, og dersom motoren ikke vil starte, inspisere batteriet og starteren krets. Instruksjoner
Fuel System
en Hold lastebil kjører med systematisk motor inspeksjon.

Sjekk drivstoff kvalitet først, siden alle dieselmotorer er underlagt drivstoffsystemet problemer. Forurenset drivstoff kan bremse eller stoppe motoren. Ble lastebil kjører fint helt til den siste gangen du drevet det? I så fall bør du mistenker drivstoff forurensning.
2

Legg nr. 1 diesel eller en anti-gel additiv hvis motoren mister effekt i ekstremt kaldt vær. Vanlig diesel har en tendens til gel ved temperaturer under 10 grader F. og kan gjøre motoren svak og vanskelig å starte.
3

Sjekk innsprøytningssystemet. Injektorene må være ren for å forsyne hver sylinder med den korrekte mengde drivstoff. Visuelt inspisere individuelle injektoren linjer for skader og kontroller tettheten til hver injektor på topplokket.
4

Sjekk bensinpumpen om lastebilen starter normalt, men har lavt strømforbruk. Se etter løse ledninger kommer til det. Hvis det årsaken er ikke en ekstern ledning eller sikringen, må du ha bensinpumpen utgang testet av en profesjonell.
Air and Starter Systems
5

Sjekk både levering systemet. Cummins dieselmotorer må ha en god tilførsel av luft til enhver tid. Hvis motoren har hatt lav effekt over en periode, sjekk luftinntakssystemet og filter for mye støv og rusk.
6

Sjekk turboladeren mens motoren er i gang. Hvis du hører sporadisk susing eller metalliske lyder som kommer fra turboladeren og merk deg også en tilsvarende nedgang i motorkraft, er det sannsynlig at turboladeren er sviktende.
7

Kontroller batteriet hvis diesel vil ikke starte ikke hvis ikke høre starteren spy når du vrir om tenningsnøkkelen til "Start", eller hører bare klikke lyder, har du sannsynligvis et dødt batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67791.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer