Hvordan diagnostisere Bil klikke lyder

Vi har alle vært der før. Tidlig om morgenen, kjører du ut til bilen din i en hast for å få et sted, holde nøklene i tenningen og gi dem en tur, bare for å bli møtt med en klikkende lyd. Bilen vil ikke starte og du ikke er helt sikker på problemet, men er du sikker på at du ikke ønsker å bli dratt ut av en annen mekaniker. En DIY diagnostisk kan være akkurat det du leter etter. Instruksjoner
en

Sett nøklene i tenningen og vri på "ON". Dette er posisjonen hvor kraften kommer på i bilen (dvs. radio, elektriske vinduer og sitteplasser, etc.), men motoren ikke er i gang.
2

Slå frontruten vindusviskerne på og la dem kjøre for omtrent et halvt minutt. Hvis de synes å være arbeider fin, så problemet er ikke i batteriet, men trolig i starteren eller den elektriske tilkoblingen selv. Hvis knivene ikke fungerer på normal kapasitet da batteriet er den skyldige bak å klikke gåte.
3

Finn starteren til motoren. I en forhjulsdrevet bil, vil starteren ofte bli plassert ved siden av motoren. For de med bak-hjulet biler, sjekk under bilen i nærheten av der føttene ville bli plassert.
4

Se nøye på ledninger eller kabler som er koblet til starteren. Hvis de synes å være i god stand, så kan du utelukke et problem med den elektriske tilkoblingen. Men hvis de virker slitt, rustne eller i ellers dårlig forfatning så kan dette være problemet bak klikkende lyd.
5

regel ut et dødt batteri og en dårlig elektrisk forbindelse, så innser problemet mest sannsynlig ligger i en defekt starter. Ta bilen til en klarert mekaniker for nødvendige reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65508.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer