Årsaker til en høy pitched hvining i en Ford Lincoln Navigator

The Lincoln Navigator er et eksklusivt modell av Ford Expedition. Kjøretøy lyder i det kan være en av de vanskeligste problemene for å fastslå den eksakte årsaken, fordi det er flere helt forskjellige deler som kunne gjøre dem. Den enkleste måten å begrense søket er å finne ut når den hvining er oppstått og hvilken del kjører eller betjener når støyen begynner eller øker. Belter

Løse eller glasert-over Serpentine belter inne i Navigator motor kan føre til angiveri eller hvining til å slippe ut fra motorrommet. Denne støyen vil bli forsterket når SUV er første gang eller hvis blir våt under panseret. Vanligvis kan du sette et kjøretøy med en angiveri belte i nøytral og rev opp på den flere ganger for å få beltet til å midlertidig stoppe angiveri eller klynking.
Servostyring Pumpe

En utslitt servostyring pumpen har en tendens til å sutre når bilen er slått hardt i den ene eller den andre. Hvis hvining er bare oppstår når du slår på Navigator, bør du ha servostyring pumpe sjekket ut av en mekaniker. En lav karakter sutre er ofte et signal om at din servostyring pumpen er lite væske eller begynner å svikte.
Dynamo

I noen tilfeller, gjeldende generert på dynamoen kan føre til en hvining til å slippe ut. Dette kan være forårsaket av den strøm ikke blir riktig overført inn i diodene. Hvis sutre begynner når du starter Navigator og ser ut til å øke og minske i korrespondanse med turtall motoren produserer, er det en god sjanse sutre er forårsaket av dynamoen.
Turbolader

Hvis Lincoln Navigator har en turbolader, kan sutre kommer fra turboen når du akselererer. Turboladere få sin makt ved hjelp av eksosgassene å slå en impeller og gi motoren en boost av hestekrefter. Det er ikke uvanlig at turboer å utvikle en sutre over tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66890.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer