Slik feilsøker Fuel Injection for en Ford Ranger

Feilsøking av innsprøytningssystem i Ford Ranger kan være en skremmende oppgave. Forstå hvordan systemet fungerer gjør dette systemet enklere å diagnostisere og reparere. Høytrykks-brennstoff tilføres drivstoff injektor av drivstoffpumpen. Like før og under åpningen av inntaksventilen, blir en elektrisk puls som sendes til injektoren og injektoren åpner for å tillate brennstoff som skal sprøytes inn i sylinderen. Diagnostisering systemet omfatter kontroll drivstofftilførselen og elektrisk funksjon. Du trenger
Fuel-trykktest satt
Automotive krets tester
Injector-sele tester (noid lys)
Digital volt /ohmmeter
Vis mer Instruksjoner

1.

Fest drivstoff-spenning tester måler på prøve porten på drivstoff rail festet til injektorene. Cycle tenningsnøkkelen fra av til på flere ganger for å sette systemet under trykk. Systemtrykk bør være større for at 45 psi. Hvis ingen drivstoff trykket i systemet, de mest sannsynlige årsakene er drivstoff-pumpe sikring, drivstoffpumpeikon relé, eller bensinpumpe.
2

Kontroller drivstoffpumpeikon sikringen på den under- hette sikring blokk med krets tester. Hvis sikringen er god, har en medhjelper vri tenningsnøkkelen til startposisjon og sjekke om strømforsyningen på drivstoffpumpeikon elektriske kontakten som ligger i nærheten av baksiden av drivstofftanken på rammen. Dersom strømmen er koblet til pumpen, men pumpen ikke kommer på, skal pumpen. Hvis ingen strøm til pumpen, erstatte drivstoffpumpeikon stafett. Hvis drivstoff trykket er normalt gå til neste trinn.
3

Trekk en av ledningsnett-sele kontakter knyttet til drivstoff sprøytebrukere. Plugg injektor-sele tester i sele kontakten. Har en medhjelper vri tenningsnøkkelen til startposisjon mens du se på testeren. Hvis testeren ikke blinker under start, sjekk for strøm på selen. En ledning av kontakten skal være strøm og den andre må slipes under start. Kontroller sikringene hvis det ikke er strøm. Bytt tenningsmodulen om det er strøm levert til injektoren men ingen bakken under spy.
4 p Hvis motoren går, men har en feiltenning, teste injektoren ved å måle motstanden i injektoren. Fjern ledningene kontakten fra injektoren og berøre ledningene til digital volt /ohmmeter til pinnene i injektoren. Lesninger av 0 ohm indikerer en kortsluttet injektor og lesninger av uendelig motstand indikerer en åpen injektor. Motstand verdier på 10 til 16 ohm er normal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65072.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer