1993 S10 Blazer Electric Fuel Pump - Feilsøking

The bensinpumpe på en 1993 Chevrolet S10 Blazer sitter inne i bensintanken og mater gass til motoren. Som de fleste deler, er det utsatt for slitasje, og noen vil svikte etter en lengre tidsperiode. Fordi bensinpumpen ligger i en vanskelig å nå sted, bør du skikkelig feilsøke pumpen for å se om det må fikses før du tar deg tid til å fjerne og erstatte det. Du trenger
Fuel trykkmåleren
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Lytt til drivstoffpumpen til å engasjere seg etter at Blazer batteri slås på. I rolige omgivelser, sette Blazer tenningen nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen én innstilling til høyre. Dette bør gi energi til bilens batteri. Batteriet vil føre til drivstoffpumpen til å begynne å jobbe hvis pumpen fungerer som den skal. Du bør være i stand til å høre pumpen trekke drivstoff fra gasstanken med tenningsnøkkelen i denne innstillingen. Hvis du ikke er sikker på om du kan høre pumpen fungerer, få noen til å sitte i passasjersetet og vri om nøkkelen én innstilling over mens du lytter eller har den personen lytte mens du vrir om nøkkelen.
2 < p> Watch for Blazer din å vise tegn på at bensinpumpen ikke fungerer ordentlig. Det er to viktige symptomer på en dårlig bensinpumpe: Bilen drøye når du trykker på gasspedalen når du kjører, og bilen nekter å starte når du vrir om tenningsnøkkelen. Disse problemene ikke automatisk bety bensinpumpen er dårlig. Men hvis Blazer stiller disse symptomene, bør du feilsøke drivstoffpumpen.
3

Fest en drivstoff trykkmåler til drivstoffsystemet for å se om drivstoff trykket er for lavt. Pumpen må byttes ut hvis drivstofftrykket inni Blazer drivstoffsystem er ikke høy nok. Du kan feste drivstoff trykkmåler til Schrader ventil i motoren din. Ventilen er plassert nær toppen av motoren og ser mye som luftventilen på et bildekk. Når drivstoff trykkmåler er festet, slår Blazer motor på og la den inaktiv. Les drivstoff trykkmåler for å se om bilens drivstoff trykket er innenfor et akseptabelt område. Blazer bør ha mellom 54 og 64 pounds per kvadratcentimeter av press.
4

Finn ut om drivstoff trykkregulatoren er defekt. Når Blazer drivstoff trykket er lavt drivstoff trykkregulatoren kan være årsaken i stedet for drivstoffpumpe. La brenselet trykkmåler festet til Schrader ventilen og har motoren på på tomgang. Ta et sett av tenger og forsiktig klemme den sorte drivstoffledningen renner inn i regulatoren, som er i nærheten av Schrader ventil på toppen av motoren. Hvis drivstoffet trykket øker når du klemmer på drivstoffslangen regulatoren bør erstattes i stedet av bensinpumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67237.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer