Symptomene på en Cracked toppakning

Når mekaniker informerer deg om at bilen har en blåst toppakning, dette er ikke gode nyheter. Hvis du ikke er sikker på at du kan stole på din mekaniker diagnose, er det noen tegn du kan se etter. Hvis du fortsatt ikke er overbevist om at du har en blåst toppakning, planlegge en avtale med en ny mekaniker for å bekrefte den opprinnelige diagnosen. Sjekk din Eksos

Sjekk fargen på eksosen din. Hvis bilen din har en tykk strøm av hvit røyk som kommer ut av eksosrøret sin, er dette et tegn på at toppakning kan ha sprukket. Denne røyken kan også ha en søt lukt til det, ifølge Hvordan endre en toppakning. Sjekk også for vann som kommer ut av eksosrøret, ifølge nettstedet. Hvis du har en hyppig utslipp av vann gjennom røret, kan det hende at toppakning være sprukket.
Bubbles i Radiator
p Hvis du har bobler som kommer ut av radiator , dette er et tegn bilen har en sprukket toppakning og trenger reparasjon. For å teste for dette, løfter panseret på bilen din og fjern radiatorlokket. Start motoren, og med bilen i park trykker for hardt på gasspedalen et par ganger. Hvis du ser bobler rømmer fra radiatoren din, er toppakning sannsynlig sprukket ifølge Hvordan endre en toppakning.
Sjekk din Oil Cap

Sjekk din olje cap etter tegn på en blåst toppakning. Ifølge Auto toppakning og Hvordan endre en toppakning, hvis du merker en melkeaktig film av olje-cap, er dette et tegn på at du har en blåst toppakning. Filmen opptrer fordi kjølemiddelet fra radiatoren er blanding med oljen. Når toppakning er i god stand, vil de to væskene ikke blandes sammen.
Akselerasjon Problemer

Hold styr på akselerasjon rente hvis du mistenker at du har en blåst toppakning. Hvis akselerasjonen synes å være tregere enn vanlig, er dette et tegn på at du kan ha en blåst toppakning, ifølge Auto toppakning. Andre motor problemer kan føre til at denne mangelen på akselerasjon, men du bør ha en mekaniker se på bilen og spesielt undersøke muligheten for en blåst toppakning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65023.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer