Slik feilsøker en 2000 Cavalier Fuel Pump

En defekt drivstoffpumpe i en 2000 Cavalier fører til en rekke motorytelse og driftsproblemer symptomer. Drivstoffpumpe, montert i drivstofftanken, avhengig av bensin rundt det å kjøle pumpen. En av de vanligste årsakene til bensinpumpe svikt i denne type system er konsekvent kjører mens lite drivstoff. Pumpen vil bli overopphetet og medføre skade, forårsaker tap av trykk og volum. Lavt drivstoff press resulterer ofte i en umiddelbar tap av makt under akselerasjon og lavt drivstoff volum vil føre til gradvis tap av strøm i perioder med kraftig motor lasting eksempel kjøring opp bratte bakker i lengre perioder. Du trenger
Fuel trykkmåler satt
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren. Fjern bensinpumpen stafett mens motoren er i gang. Finn bensinpumpen stafett i 2000 Cavalier i kraftdistribusjon blokk mellom radiator core støtte og spankulere tårn på sjåføren side i motorrommet. Drivstoffpumpen relé er den lille relé nærmest midten av kraften fordelingsblokk. La motoren gå til den boder. Ta av bensinlokket å fjerne noe av trykket lagres i drivstofftanken.
2

Klem tappene på drivstoffslangen quick-koble montering og koble drivstoff linje fra drivstoff rail. Velg GM drivstoff-press test port adapter fra utvalg av adaptere som følger med drivstoff trykkmåler sett. Sett kortet mellom drivstoffledningen og drivstoffet skinnen. Fest drivstoff trykkmåler til drivstoff-press test porten på adapteren. Koble vakuum linje fra drivstoff trykkregulatoren på sjåføren side slutten av drivstoff rail.
3

Sett bensinpumpen stafett. Vrir om tenningsnøkkelen på og av å prime systemet. Observer drivstoff trykkmåler. Bytt bensinpumpen dersom drivstofftrykket ikke er mellom 41 og 44 psi. Erstatte drivstoff trykkregulator hvis drivstofftrykket er riktig, men faller raskt etter å vri nøkkelen av.
4

Start motoren. Har en assistent sted overføring i stasjonen mens du holder bremsen. Observer drivstoff press. Har den assisterende sakte bruke gasspedalen og hold den i en jevn fart rundt 2000 rpm. Dette plasserer motoren under belastning og fører til datamaskinen for å se en høyere drivstoff etterspørsel. Hvis drivstoff trykket faller, indikerer dette en begrensning eller tap av drivstoff volum. Sett på drivstoffpumpen og drivstoffilter hvis drivstoffet synker når motoren er under en last på denne måten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68160.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer