Symptomene på motorer med Stuck Rings

De stempelringer passer inn i horisontale spor i stemplene. Ringene ekspandere mot sylinderveggen og forsegle i forbrenningskammeret. Dette sikrer at motoren opprettholder en jevn grad av komprimering. Stuck stempelringer er uvanlig, men de forekommer. Det er to stillinger der ringene kan sette seg fast. De kan bli sittende fast inne i stempelet sporene, eller de kan stikke mot sylinderveggen. Beslaglagt Engine
p Hvis ringene står fast mot sylinderveggen, vil veivakselen roterer ikke. Denne tilstanden skjer vanligvis når en motor har stått i lang tid. Den ringene rust og bindingen til sylinderveggen. Hvis en motor er beslaglagt, er det viktig å eliminere andre årsaker, for eksempel mislykkede veivaksel lagrene, eller brukket ventil-komponenter, siden disse kan også gripe en motor. Den typiske løsning til denne tilstanden er å helle gjennomtrengende olje inn i sylinderne. Over en periode på dager, vil oljen vanligvis frigjøre fast ringene.
Low Compression
p Hvis ringene står fast inne i ringen sporene, kan de ikke forsegle forbrenning kammer. En kompresjon tester må brukes for å bestemme om hver enkelt sylinder er å opprettholde kompresjon lik de andre. Ringene kan bli sittende fast i ringen sporene fra en opphoping av karbon på stempelet. De kan også bryte og forbli i ringen spor for mange miles.
Bensin i Olje

En ring som sitter fast i ringen groove gjør at uforbrente gasser fra forbrenningsprosessen å tvinge seg inn i de nedre deler av motoren. Dette resulterer i motoroljen blir mettet med disse gassene. Hvis motoren olje har en lukt av bensin, kan det tyde på en fast ring. Motorer som bare brukes for korte kjøreturer kan også utvikle en bensin lukt til oljen. Dette er forårsaket av at motoren alltid blir operert på et lavt innvendig temperatur, og må ikke forveksles med en fast stempelringer.
Økt veivhustrykk

veivhuset er ventilert for å tillate internt trykk å unnslippe. Dette lufting håndteres av PCV ventilen. Når en fast ring tillater press for å gå inn i veivhuset, vil PCV ventilen bli overveldet, og innvendig trykk vil bygge. Dette resulterer i olje blir blåst ut av PCV-ventilen. En annen ledetråd til økt veivhustrykk er en peilepinnen som stadig vekk blir presset opp, bort fra peilepinnerør. I dette tilfellet har trykket ventileres seg ut av peilepinnerøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68159.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer