Hvordan sjekke en 1998 Cavaliers toppakning

A toppakning lekkasje på en 1998 Cavalier kan dukke opp i en av to måter: pakningen kan tillate kjølevæske for å gå inn i sylindrene, eller det kan tillate komprimering (luft) for å lekke. Hvis kjølemiddelet lekker inn i sylindrene, forurenser den oljen og kunne ødelegge lagrene; kjøretøyet vil i sin tur bli overopphetet. Hvis det lekkasjer komprimering (luft), vil kjøretøyet kjøre dårlig, om i det hele tatt. Du trenger
Toppakning lekkasje deteksjon kit
Butikk filler
Radiator spenning tester
Vis flere instruksjoner
en

Trekk peilepinnen ut av peilepinnerør. Rengjør peilepinnen med en fille, sett den, dra den ut så sjekk det. Hvis oljen har en skummende, melkeaktig utseende, er det lekker kjølevæske inn i sylindrene. Toppakning må skiftes umiddelbart som ikke bare vil Cavalier overopphetes, men oljen er utvannet og ikke kan gjøre jobben sin for å beskytte lagrene og ringene. Disse delene har slike små toleranser at uten olje, starter metall gni metall, og motoren vil til slutt gripe opp.
2

Sjekk eksosen. Hvis det er hvit damp og dråper vann som kommer fra eksosrøret, er sjansen stor for at du har en mislykket toppakning.
3

Åpen radiatoren når bilen er kald. Installer en spenning tester. Pump tester opp til 18 pounds. Kontroller slanger, vannpumpe, varmeapparat kjerne og radiatoren for vannlekkasjer. Hvis du ikke ser noe vann lekkasjer og trykkmåleren på trykket tester viser tap av trykk, er det en god sjanse for at du har en mislykket toppakning.
4

Installer en toppakning lekkasje deteksjon kit hvis alle andre klarer å vise en toppakning problem. Fjern radiatorlokket. Hell testen væske inn i flasken fra settet så sette den på radiatoren hetten åpning. Starte bilen og la den komme opp til driftstemperatur. Hvis testen kit leveres med en gummiball, plasserer ballen på toppen av flasken. Når kjøretøyet varmer opp, presse ballen for å trekke luft inn i væsken i flasken. Væsken vil skifte farge hvis eksos gass (kompresjon) går inn i væsken. Hvis væsken skifter farge før bilen kommer til driftstemperatur - som normalt er tilfelle - slå bilen av. La den avkjøles før du fjerner lekkasje deteksjon kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65820.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer