Slik feilsøker en lukt av drivstoff i en Quadrajet Forgasser

Summit Racing produserer Quadrajet Forgasser for ytelse bruk. Forgasseren er oftest funnet i racerbiler eller høy ytelse motorer med forgassere. Enten du bruker en ny Quadrajet eller en ombygd modell, oppstår det problemer med utvidet og tung bruk. Ett problem som utgjør en bekymring er lukt av drivstoff som kommer fra hele forgasseren. Med den eksplosive natur drivstoff og brensel damp, lukt knyttet til drivstoff heve bekymringer. Instruksjoner
en

Inspiser drivstoff linjer som fører inn i forgasseren. Se etter tegn på en drivstofflekkasje. Som drivstoff fordamper raskt, se etter tydelige streker der drivstoffet renset området som det dryppet.
2

Finn og inspisere fordamping beholderen. Beholderen feller damp rømmer motoren, og hvis det blir tett, kan føre til en sterk lukt av drivstoff skal vises i forgasseren. Kullet fordamping beholderen er koblet til forgasseren av en damp linje går til toppen av flottøren kammeret.
3

Sjekk drivstoff sprøytebrukere innsiden av forgasseren. Se etter scoring eller merking på injektorene. Inspiser for smuss og rusk. Et tett eller plugget injektor kan sprøyting drivstoff feil å etterlate rester og lukt.
4

Start bilen og la den gå til den når driftstemperatur. Mens du kjører, hvis lukten fortsatt, men ingen av de ovenfor identifisert et problem, og deretter fjerne luftfilter og visuelt inspisere injektorer. Hvis du oppdager en sprøyting unormalt, rengjøre enheten med forgasseren renere. Hvis de alle synes å være sprøyting riktig, er problemet med drivstoff levering systemet.
5

La bilen hvile i 15 til 20 minutter. Hvis lukten forblir eller du hadde problemer å få det startet først og fortsette å ha disse problemene, ligger problemet sannsynligvis med drivstoff levering system som pumpe eller drivstoff linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65812.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer