Hvordan diagnostisere jeg Transmission Problemer for en 2001 Ford Taurus?

The Ford Taurus 'automatgir har en historie med tidlig svikt på grunn av ulike designfeil. De fleste av disse ble korrigert av 1998 modell år. Sjekk med en Ford-forhandler eller din mekaniker for minner og makt stop service oppdateringer. Årsaker til overføring svikt omfatter feil væskenivået, dårlig vedlikehold og forurensninger fra vann eller andre eksterne elementer. Motorproblemer kan etterligne en overføring problemet. Konsultasjon med en mekaniker kan være nødvendig for å løse mer komplekse problemer. Du trenger
butikk fille
Mercon V girolje
Transmission trakt
Arbeidshansker (valgfritt)
Scan Tool (valgfritt)
Vis mer Instruksjoner
væskenivå Sjekk
en

Drive bilen for å få den opp til normal driftstemperatur. Parkere den på et fast, plant underlag med motoren i gang. Åpne panseret, det er to dipsticks i en 2001 Ford Taurus. Peilepinnen er foran motoren, og overføringen peilepinnen er på høyre side nær brannmur. Trekk ut overføring peilepinnen, tørk den av og sette den inn igjen. Fjern det en gang og undersøke det. Nivået skal falle mellom krysset områder på peilepinnen.
2

Sjekk for lekkasjer hvis væskenivået er gjennomgående lav. Undersøke fortauet under bilen. Overføring væske er rød, så er servostyring væske. Hvis du oppdager skiftende problemer, er det sannsynligvis en overføring lekkasje. Et lavt væskenivå vil føre komponentene i transmisjonen for å brenne opp. Fyll overføring væske reservoaret ved å fjerne overføring peilepinnen. Sett den til side og tørk bort smuss i området ved toppen av peilepinnerøret. Sett inn en overføring trakt helt inn i åpningen. Ikke tving det i. Ford anbefaler å bruke Mercon V i 2001 Taurus.
3

Fjern eventuelt overfylles hvis nivået er over klekket på peilepinnen. For mye væske kan resultere i "skift og /eller engasjement bekymringer og /eller mulig skade," i henhold til 2001 Ford Taurus Eiers Guide.
Fluid Analysis and Service
4 < p> Undersøk fargen av fluidet. Det bør være rødt til lys rosa og være gjennomsiktig. Dirty væsken er mørk brun, og du vil ikke kunne se markeringene på peilepinnen. Hvis væsken har en brent lukt, det har vært overoppheting; tjeneste overføringen så snart som mulig. Hvis væsken lukter surt, er det på tide å endre det. Ford anbefaler at du bytter overføring filter og væske hver 30.000 miles. Overføringen vil begynne å skifte feil og til slutt mislykkes fullstendig hvis neglisjert.
5

Note hvis væsken er en ugjennomsiktig rosa. Dette er et tegn på vann forurensning. Vann er mest sannsynlig lekker inn i enheten gjennom en sprukket kjølevæske linje. En annen mulighet er at bilen har blitt kjørt gjennom høy vann som kan ha kommet inn gjennom overføring er lufteventiler. Ikke kjør bil i denne tilstanden. Det er sannsynlig overføring vil måtte bli reparert eller erstattet hvis for mye vann har fått i. Vann bryter ned viktige bindemidler som holder noen av de interne komponentene sammen. Ring din mekaniker hvis du er usikker.
6

Observer rusk i pannen hvis du endrer væske. En magnet i bunnen bidrar til å felle stål fragmenter som de flasse av i løpet av normal slitasje. Disse bør ligne en klump av registreringer snarere enn faktiske stykker. Biter av metall eller andre store rusk signal behovet for en overføring gjenoppbygge eller utskifting snart.
Engine kan være den virkelige Problem
7

Finn ut hva som er galt hvis tjenesten motor lampen lyser. Du tror kanskje du har en overføring problem som er virkelig en motor feil. For eksempel, hvis tennspolen er sviktende, kan bilen krenging og "bukk" mens du kjører.
8

Gå til en auto deler butikken eller oljeskift service senter for å ha dem sjekke feilkoder for deg. Imidlertid vil disse kodene ikke alltid fortelle deg hva som er galt. Hvis du er i stand til å kvitte seg med check engine lys, kan overføring "trøbbel" forsvinner. Dette kan innebære en prosess med eliminering som en kode ofte dekker flere elementer. For eksempel kan en "P0456" code bety en dårlig gasskappe, drivstoffilter eller vakuum lekkasje. I slike tilfeller kan det være billigere å ta bilen til en butikk i stedet erstatte flere komponenter på egen hånd. Den deler teller ledsager kan trolig gi noen råd.
9

Vent til radiator for å kjøle ned så sjekk kjølevæsken for riktig nivå. Kontroller at kjølevæsken er ikke mer enn to år gamle. Overføringen genererer mye varme, og er avkjølt av olje som strømmer fra trans-aksel gjennom radiatoren og tilbake igjen. Hvis motoren går varm, kan det skade eller ødelegge transmisjonskomponenter. Skyll radiator og endre kjølevæske umiddelbart hvis det er brunt. Dette er et tegn på at kjølevæsken er fylt med rust og kan ikke gjøre jobben sin tilstrekkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66080.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer