Slik feilsøker en soltak på en Ford Fusion

The moonroof på din Ford Fusion kan være viser sin alder hvis du har eid den i en årrekke. En rekke problemer kan utvikle med Fusion moonroof. Rusk kan få fast i moonroof spor, forårsaker lekkasjer, eller sikringen for taket kan blåse ut. Uavhengig av spørsmålet, kan enkelt troublehsooting løse de fleste problemer med soltak din. Du trenger
Rensebørste
Soap
Vann
Fuse avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattet ved å trekke ned på panelet.
2

Fjern sikringen for moonroof med de medfølgende sikringen avtrekker i sikringen panelet.
3

Sjekk at metallet stripe i sikringsskapet ikke er brent eller ødelagt. Hvis det er, erstatte den med en sikring av samme strømstyrke.
4

Sjekk sporet av moonroof. Prøv å åpne soltak og inspisere forseglingen er skadet. Hvis moonroof har problemer med åpning eller lukking, er seglet noen ganger den skyldige. Forseglingen kan kaste inn på banen eller det kan sprekke og skrell, noe som gjør det vanskelig for taket for å lukke hele veien.
5

Sjekk om det er rusk i sporet av moonroof. Skitt og rusk kan hindre taket fra å åpne eller lukke skikkelig. Rens sporet med fingrene eller en stiv børste. Hvis det er mye rusk i sporet, må du kanskje gjøre en grundig rengjøring med såpe og vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64503.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer