Hvordan Block Vehicle Tracking

Global Positioning Systems ( GPS) er ofte funnet i mobiltelefoner , datasystemer og frittstående enheter som kan brukes på biler . Det finnes to typer av GPS-systemer som vanligvis brukes --- en logger tracking system som lagrer posisjonen din på et datasystem , og en real -time tracker som vil være i stand til å fastslå posisjonen din til enhver tid . Hvis du mistenker at bilen har en uautorisert GPS tracking-enhet installert i den, så du kan jamme sitt signal kjøpe installere en GPS- blocker. Du trenger
GPS blocker eller jammer
Vis flere instruksjoner
en

Installer GPS blocker på bilen din . Plugg inn GPS blocker via bilens sigarettenner , samtidig aktiverer den. Den plug and play funksjon av en GPS blocker gir for enkel montering . Kjøretøyet vil være usynlig for alle GPS-sporing enheter .
2

Koble GPS blocker når du ikke trenger det . Fjerne den ved å koble den fra sigarettenneren på bilen din .
3

Bruk en GPS jammer som et alternativ til en blocker. Hvis du ikke vil at en påtrengende GPS blocker , eller hvis du ikke har et middel til makt det via en lighter , deretter investere i en håndholdt GPS jammer . Disse vil jam et GPS-signal til å motta satellitter , rendering deg og bilen din usynlig . Noen modeller er så liten som en mobiltelefon , slik at du kan bære dem diskret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67658.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer