Slik feilsøker en skrapelyd i en 2004 Ford Truck

Du kan ta bilen til en utdannet mekaniker for å ha en skrapelyd diagnostisert, men dette vil koste deg penger. Eller du kan forsøke å diagnostisere problemet selv rett fra din hjemme garasjen uten bruk av spesialverktøy. Generelt enhver skrapelyd vil være forårsaket av problemer med bremser, hjullager, vannpumper, dynamoer og /eller servostyring pumps.Follow trinnene i denne artikkelen og du vil være i stand til å finne ut av skrapelyd selv uten hjelp av en mekaniker. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Slå på bilen din. Legg merke til når skrapelyd starter, og hvis den starter på tenningen, åpne panseret. Men hvis skrapelyd ikke starter umiddelbart, gå til det tredje trinnet.
2

Pop deg hette. Hvis du ikke vet hva din dynamo, vannpumpe og servopumpe se ut, sjekk instruksjonsboken. Ved hjelp av en slange, sette en stopper for øret og flytte den fra dynamo, vannpumpe og servopumpe for å se om du kan finne ut hvor lyden kommer fra. Hvis en av disse tre som forårsaker støy, vil det sannsynligvis trenger reparasjon eller muligens enda erstatning.
3

kjøre bil. Sørg for å lytte nøye når du trykker på bremsene. Hvis sliping oppstår under lys bremsing og øker når du bremser hardere, er det mulig at du har slitt bremseklossene. Du vil være i stand til å fortelle dette selv ved å se på bremseklossene. Sjekk brukerhåndboken igjen hvis du trenger hjelp til å finne dine bremseklossene. Sjekk for å se hvor mye tykkelse gjenstår. Noe mindre enn ¼ tomme indikerer at du trenger å erstatte dem.
4

Fortsetter å kjøre for å se om støyen ikke er forårsaket av bremsing. Ta til høyre og deretter til venstre. Hvis du bare hører støy når du slår i bestemt retning, er det sannsynlig at problemet er et hjullager. Hvis du slår en måte roer støyen mens du slår en annen måte gjør det høyere, er det nesten helt sikkert et hjul-lager problemet. Du trenger å se en mekaniker umiddelbart da dette utgjør en svært alvorlig fare for sikkerheten din.
5

Ta bilen til en mekaniker umiddelbart hvis du ikke har fagkunnskap til å reparere bilen på egen. Tilsvarende, hvis du ikke kan diagnostisere problemet på egen hånd, kan du se din mekaniker. De bør bruke din diagnostisk avgift for å reparere din for deg. Hvis de ikke vil, se etter en mekaniker som vil for å få best mulig avtale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67278.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer