Kan en bil Sikring Go Bad Uten Blowing?

Den oppofrende enhet kjent som sikringen er den eneste beskyttelsen din radio, lys og andre elektriske komponenter har. Teknisk sett ikke en sikring faktisk ikke gå dårlig - den gamle sikringen faktisk har utført jobben sin akkurat som forutsatt. Det er en god ting, men det innebærer at det var noe galt andre steder i kretsen. På grunn av måten sikringer er konstruert, er sannsynligheten for at en sikring skulle bli feil uten å blåse ganske slank, men det er sjeldne tilfeller der en sikring kan vises helt fint, selv om ingen strøm går gjennom det. Hva en Fuse er laget av

De vanligste typene bilsikringen er bladet sikringen mini sikring (selv om mini er egentlig bare en mindre versjon av bladet). De to terminaler (eller blader) som går inn i hver ende av sikringen er bare forbundet med hverandre i midten av kobber, sølv, aluminium, sink eller en annen legering som kan forutsigbart opprettholde kontinuitet i mange år. Materialet inne i sikringen må være i stand til å håndtere sin karakter nåværende kapasitet, og sentrum kobler element må reagere på den minste overdraw av strøm ved å smelte raskt.
Behovet for Sikringer

De elektriske kretser i bilen er designet for å bære et veldig spesielt elektriske belastningen på batteriet til komponentene. Størrelsen av tråden og strømstyrke for sikringen er bestemt av strømtrekk skapt av de tilkoblede elektronikk. Endre komponentene i kretsen kan ha en uforutsigbar effekt på strømstyrke og motstand i kretsen, noe som er grunnen til at du aldri hoppe til et høyere sikring og aldri legge til ekstra elektronikk (som lys eller en radio) som ikke var en del av bilens opprinnelige design. Hvis det er en feil med en av komponentene eller et kort i kretsen, vil den ekstra strømforbruk trolig overstige strømstyrken vurdering av ledningen. Dette kan føre til at ledningen til å smelte og kanskje til og med ta fyr.
Gjør jobben sin

Hver sikring i sikringsskapet er utformet for å mislykkes når kretsen er overbelastet. Mengden av tiden det tar for at sikringen ryker varierer avhengig av materialet som brukes i midten av sikringen, og mengden av overbelastning i kretsen. Når det er overdreven strøm, blir varme generert og midten av sikringen smelter og bryter kretsen for å forhindre ytterligere skade nedover linjen. I mange tilfeller kan du være i stand til å bare erstatte sikringen og gå videre, fordi det som forårsaket overdreven uavgjort var midlertidig eller bare skapt en kortvarig bølge.
Hvordan vite om en er gått

Fjern sikringen som du mistenker å bli blåst og visuelt inspisere sentrum element gjennom saken. Den smeltende handlingen fører ofte misfarging av saken, og senteret element bør ha en tydelig knekk. En annen ting å sjekke: Se etter en liten firkantet åpning på toppen av sikringen over hvert blad. Still et multimeter for kontinuiteten innstillingen og undersøke disse åpningene med dine multimeter ledningene og se om det er kontinuitet gjennom sentrum delen av sikringen. Hvis det er lite til ingen kontinuitet, er sikringen dårlig og må skiftes ut. Dette er en god test for å dobbeltsjekke en sikring som ikke er en del av bilens krets, men ikke teste sikringen mens den er i sikringsskapet. Det er fordi hvis det er et alvorlig problem med kretsen, vil multimeter fullføre krets, skade apparatet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68790.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer