Feilsøking en F-150 Truck

The F-150 er et halvt tonn Ford lastebil som ble introdusert på markedet i 1948, og selv om det har utviklet seg til en moderne maskin, ble lastebilen aldri fjernet fra markedet. Den F-150 lastebiler produsert før 1995 krever grunnleggende mekaniske observasjoner for feilsøking, men de mer aktuelle modellene krever en kombinasjon av mekaniske observasjoner og en elektronisk datamaskin reader for å teste sensorer og ulike motorkomponenter. F-150 er en stift i Ford lineup og design fremmer kraft med bedre drivstofføkonomi enn de større modellene. Du trenger
Trickle lader
Voltmeter
skrutrekker
Forgasser rengjøringsmidler
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen og forsøk å starte motoren. Hvis motoren er død og de innvendige lysene er vaklende eller døde, må batteriet lades. Fest batteriet til en vedlikeholdslading lader og la det før det lyder som blir fulladet. Starte kjøretøyet. Hvis batteriet fortsetter å renne, erstatte den med en ny.
2

Fest en spenning meter til generatoren hvis batteriet er bra, men strømmen fortsetter å mislykkes. Hvis dynamoen ikke er å sette ut elektrisk strøm, må den skiftes ut. Hvis dynamoen er bra, bruk en skrutrekker til å samtidig berøre dynamo og nærmeste stykke metall - for 1980 modeller. Hvis motoren starter, må sammenhengen i tenningen forsamlingen skal erstattes.
3

Bytt tennplugger og rengjør forgasseren eller innsprøytningssystemet hvis motoren skrur men starter ikke. Spray forgasseren med vanlig rengjøringsmiddel og forsøke å starte bilen. Hvis problemet ikke er løst, krever forgasseren tweaking. De injektor tips og slanger kan kreve erstatning på bensininnsprøytning modeller.
4

kjøre bilen på en urørte veien. Hvis motoren spytter og overspenning, kan lastebilen kreve en ny bensinpumpe. Hvis det er vanskelig å styre, kan servostyring pumpen være dårlig. Vanskelighetsgrad styring på et flatt underlag er også knyttet til låste navene på fire wheel-drive modeller.
5

raskt akselerere og bremse for å teste overføringen. Dersom overføring boder, sliper, pops eller støt, må det være betjent. Transmisjonen er ekstremt viktig, og du må ha den øyeblikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67781.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer