Hva er symptomene At en oljepumpe er sviktende

Sjelden klarer en oljepumpe;? Men når det skjer, kan det gjøre ubotelig skade på bilen din. Veldig enkelt, sender en oljepumpe olje på lagrene for å holde dem smurt. Hvis oljepumpe mislykkes, vil lagrene varme opp på grunn av manglende smøring. På kort tid, vil disse lagrene ikke lenger bevege seg fritt, og du må kanskje bytte motoren. Dashboard Indicator

De fleste biler har en indikator på dashbordet som skal lyse opp hvis det er et problem med olje pumpe, for eksempel lavt oljetrykk. Problemet er kanskje ikke den oljepumpe, men snarere en oljelekkasje eller motoren din kan være brennende olje. I begge tilfeller, hvis du legger litt olje, vil indikatoren gå tilbake til det normale. Men hvis den fortsetter å lyse, bilen mest sannsynlig har en sviktende eller defekt oljepumpe.
Temperatur

En indikasjon på at du kan ha et problem med oljen pumpen vil være din bil overoppheting. Når det fungerer, sirkulerer oljepumpe i bilen olje hele motoren for å holde det relativt kjølig. Når det er mangel på oljetrykk, vil økt friksjon føre til at motoren overopphetes. Det er på disse tider at du bør vise oljepumpe som den mest sannsynlige årsaken selv om problemet kan innebære problemer med radiator eller vann sirkulasjonssystemet.
Støy
< p> Når en oljepumpe fungerer, er det sirkulerte nok olje til bilens motor, og de hydrauliske løftere er nesten lydløs. Men når bilens olje pumpen begynner mislykkes, vil de løftere støyer på grunn av slitasje. Du kan også høre en surrende eller en hvinende lyd fra oljepumpe hvis det er i ferd med å mislykkes på grunn av sine tannhjul seg ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66902.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer