1989 Dodge Turbo Problemer

I 1984 , som et resultat av fokus på mer drivstoffeffektive firesylindrede motorer , begynte Dodge å tilby den turboladede Daytona modell. 1989 Daytona var en performance coupe , og som sådan ofret praktiske funksjoner for fart og kraft. Seating

1989 Daytona ble bygget på en 97 - tommers akselavstand og was180 inches lang , det var nok plass til plass to passasjerer og deres last. Selv om Daytona ble bygget med baksetene , setene var små og ikke sete voksne komfortabelt . Setene kan foldes ned for å gjøre ekstra trunk plass .
Turbolader

turbolader kreves hyppigere vedlikehold enn en motor uten turbo . Olje og filter endringer må utføres oftere fordi motoren delte olje med turbolader . Turboladeren selv hadde en kortere levetid enn motoren , og måtte erstattes eller bygges om for å opprettholde riktig funksjon.
Turbo Lag

Daytona turbolader servert det formål å gi ytterligere luft til motoren , og , som et resultat, øker motorens hestekrefter. Men nødvendig turbolader tid til å produsere maksimalt rotasjoner før det gitt ekstra hestekrefter . Når gasspedalen ble trykket, var det en forsinkelse i motor respons. Forsinkelsen blir ofte referert til som turbo lag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67692.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer