Ford Taurus Vacuum Leak Symptomer

Normalt en Ford Taurus går greit , men et vakuum lekkasje kan føre til problemer med driften av motoren. Et vakuum lekkasjen er noen åpning i motor- blokken som tillater luft å komme inn i motoren. Innføringen av en ukontrollert kilde til luft vil føre til flere symptomer å manifestere seg i en Taurus. Fast Idle

datamaskin på en Ford Taurus regulerer hvor mye luft kommer inn i motoren via spjeldhus . Hvis det er et vakuum lekkasje , er luft inn i motoren gjennom en annen kilde , noe som vil føre til at bilen gå på tomgang på et høyere turtall enn normalt .
Mer Idle Problemer
< p > Tomgang vil ikke være normal på en Taurus med et vakuum lekkasje . Motoren vil kjøre omtrent mens bilen venter på trafikklys eller i oppkjørselen . Motorens turtall vil svinge bilen går på tomgang , går opp og ned gjentatte ganger. Hvis vakuum lekkasje er alvorlig nok, kan Taurus selv stall ut på tomgang , krever sjåføren å trykke ned gasspedalen litt for å holde bilen kjører ved tomgangskjøring.

Akselerasjon Issues

Taurus med et vakuum lekkasje vil ikke akselerere normalt . Bilen vil nøle eller frese når gasspedalen trykkes inn . Bilen kan også stoppe helt ut under akselerasjon , setter som sjåføren og passasjerene i en farlig situasjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64943.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer