Problemer med motorstopp Når Hot i en 1998 S10 Chevy

Chevy nest generasjon (1994 til 2004) S-10 og dens GMC Sonoma fetter kom med GM-konsernets 2,2-liters, firesylindret som base motor, med 4,5-liters V-6 Vortec tilgjengelig som ekstrautstyr. Stalling når varme er ikke uvanlig, spesielt i kjøretøyer som benytter den typen av tenningssystemet at den S-10 gjør. Hot Spoler

oddsen er bra at din hot drøye problemet stammer fra en dårlig tenning coil. Coil spenningen synker med temperaturen, og tenningen sløyfer vil over tid bli flinkere til å snu elektrisitet til varme enn høyere spenning. At lavere intern spenning øker strømstyrken uavgjort, som initierer en kaskade effekt av løpsk overoppheting. I motsetning til mange moderne motorer, brukte Vortecs i denne perioden en single coil i stedet for flere spoler eller en coil-on-plug arrangement. Det etterlater null feilmargin der spole overoppheting er bekymret.
Teste Coil

Du trenger en digital multi-meter for å teste spolen indre motstand, som er et mål på dens tilstand som helhet. Koble ledningsnettet og utgang ledningen fra coil. Nå, sette multi-meter til ohm motstand (den greske Omega symbol) og dytte sondene inn i de positive og negative terminalene på spolen (der selen koblet til). Det bør lese mellom 0,70 og 2,00 ohm, noe utenfor dette området indikerer en dårlig coil. Ta den svarte proben fra multimeter og sette den på output terminal på spolen. Du bør få en lesning av mellom 7000 og 11 000 ohm.
Ignition Module

Tenningsmodulen er en del i distributøren som styrer gnist dvele gang regulert ved den gamle point tenningssystem. Tenningsmodulen er en slags batteri eller kondensator som raskt absorberer og utslipp energi. Når modulen blir "mettet" med makt, den automatisk utslipp og sender gnist til pluggene. Moduler mislykkes på samme måte som spoler, kjører ineffektivt i begynnelsen, deretter varmere og enda mer ineffektivt. Når spolen blir varm nok, gnist dvele går ut av kontroll og motoren dør. Modul svikt begynner vanligvis som en periodisk stall, utvikler seg til et nei-start tilstand når den er varm og til slutt regelrett død.
Sensorproblemer

En masse luftstrøm sensor bruker en oppvarmet ledning til å oppdage luftstrømmen; luft passerer over oppvarmet ståltråd kjøler det av en viss mengde, som forteller datamaskinen nøyaktig hvor mye luft kommer i. En skitten MAF sensor wire eller feil MAF kan lett føre til en hot-drøye tilstand. Sjekk din manifold lufttrykk sensor også, vakuum lekkasjer i MAP sensor montering og i dens tilknyttede rør kan føre til problemer som kan sammenlignes med en dårlig MAF sensor. MAP og MAF samarbeider for å levere den samme informasjonen, slik at en feil i en kunne gjenskape symptomene på den andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68255.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer