2006 Dodge Diesel vil ikke starte

Feilsøking din 2006 Dodge Ram diesel som ikke vil starte kan virke som en skremmende oppgave hvis du aldri har jobbet med en dieselmotor før. Noen av grunnene til at en dieselmotor ikke vil starte kan omfatte forurenset eller ingen drivstoff, feil glødeplugger eller et lavt batteri. Defekte injeksjonspumper og uriktig komprimering kan også føre til at motoren ikke starter. Du trenger
Pipenøkkel sett
Skrutrekkersett
Amperemeter
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at det er diesel i tanken. Åpne tank og se innsiden hvis mulig. Bruk din kroppsvekt å riste bilen og lytte etter sloshing. Noen ganger vil det TANKMÅLER mislykkes og gi et feil lesing.
2

Fjern glødepluggene og sjekke dem med et amperemeter. Test nåværende inngående ved hoved elektrisk tilkobling. Den totale strømmen innspill bør være lik den nåværende trengs for å drive glødepluggene. For eksempel, hvis det er fire glødeplugger som krever fem forsterkere hver, så de viktigste innspill bør tilsvare to forsterkere. Hvis den er lavere, kan det hende du har en defekt glødeplugg.
3

Start motoren og kontroller for å sikre at drivstoff damp kommer ut av glødeplugg hullet. Ingen brennstoffdamp indikerer en tett eller defekt injektor pumpe.
4

Sjekk at drivstoffet blir til drivstoffilteret. Fjern innløps-slangen og dra motoren rundt. Drivstoff skal lekke fra linjen. Hvis ikke, kan det være en blokkering i linje eller en defekt drivstoffpumpe.
5

Bruk et multimeter for å teste batteri og dynamo. Hvis det ikke er nok strøm til glødeplugger, vil dette hindre at motoren starter, eller den vil starte og snart slutte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66509.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer