Bad gasskappe Symptomer

The gasskappe på bilen din er en enkel, men svært viktig enhet. Hvis du får problemer med gasskappe, løper du risikoen for redusert motorytelse, drivstofflekkasje og dårlig gass kjørelengde. Du bør sjekke din gasskappe for riktig funksjon hver gang du fyller bensin på bilen, og iverksette tiltak umiddelbart for å fikse eller erstatte lokket hvis du merker noe uvanlig. Gass Smell

Den mest åpenbare tegn på en dårlig gasskappe er en gjennomgripende eller kraftig lukt av bensin. Dette kan være forårsaket av en rekke ting, hvorav den ene er en manglende eller feil forseglet gasskappe. Ta hetten av og sette den på igjen, være sikker på at det er tett og forseglet. Dersom gassen lukt vedvarer, se etter lekkasjer i din gass tank eller drivstoff linje.
Redusert kjørelengde

Bensin er en svært volatil substans, og som sådan er ikke bare svært brannfarlig, men også fordamper veldig enkelt. Hvis gasskappe mangler, feil skrudd på eller lider av en defekt pakning, kan drivstoffet i tanken din fordamper til en overraskende hurtig tempo. Hvis du oppdager en plutselig reduksjon i drivstofforbruk og du ikke har endret dine kjørevaner, sjekk din gasskappe å være sikker på at den er til stede, skrudd på riktig måte og i besittelse av en ikke-defekt pakning.

"Check Engine" Light

Nyere biler har en uransakelige "check engine" dashboard lys som kan lyse i noen klar grunn. En av de obskure årsaker til dette lyset kommer på kan være at gasskappe har opphørt å utføre sine oppgaver. Inspisere gasskappe for eventuelle synlige problemer. Hvis du ender opp med å ta bilen til en mekaniker til å takle "check engine" lys, sørg for å be ham om å inspisere gasskappe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65898.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer