Hvordan vet jeg om Sjokk går dårlig

Sjokk er designet for å fremkalle motstand mot bevegelse av kroppen av kjøretøyet , noe som resulterer i en dempende effekt på en ru overflate . De har ingen virkning på høyden av kjøretøyet. Sjokk er fylt med hydraulisk væske og nitrogen i stedet for luft . Størrelsen og type trykkutløsertappene åpninger avgjøre hvor godt sjokket opererer . Du trenger
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Test dempe eller rebounding evne sjokk ved å vippe fronten av bilen opp og ned , slik at det å sprette opp igjen. Gode ​​sjokk bør stoppe bilen fra å hoppe på den første sprett. Motstand skal kjennes når presser ned på forsiden. Dette er en enkel og nøyaktig test . Gjør det samme for den bak på bilen . Stå eller knele på støtfangeren for å få det rock , og deretter gå av og se på antall returer .
2

Test sjokk ved å kjøre over en ru overflate . Det bør ikke være noen spretter . Utvinning fra en sprett indusert av en ru overflate bør være umiddelbar .
3

Jack opp bilen og senk den ned på bukker. Inspiser støt fra undersiden. Se etter olje lekker fra rundt armen , som indikerer en mislykket segl . Se etter skader , hussopp , og sprukne eller mangler foringer . Hvis noen av disse er tydelig, erstatte sjokk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65899.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer