Slik feilsøker en 97 Chevy Blazer Hva vil ikke starte

Det er flere grunner til at en 97 Chevy Blazer ikke vil starte. Enkelte problemer du kan fikse med en gang, og andre kan kreve hjelp fra en mekaniker. Instruksjoner
en

Sjekk din Chevy Blazer batteri for tegn til korrosjon hvis du bare hører klikke lyder når du vrir om nøkkelen. Hvis de innvendige lysene går dim når du prøver å starte den, så du kan ha et dødt batteri og trenger en jump start fra en annen bil ved hjelp av startkabler.
2

Sjekk for å være sikker på Blazer er i park eller nøytral, hvis du bare hører en klikkelyd når du vrir om nøkkelen og interiør lysene ikke gå dim. Vær sikker på at du trår inn clutchpedalen til gulvet hvis du har en standard girkasse. Dette kan også være en indikasjon på et problem med tenningslåsen eller startmotoren.
3

Sjekk Chevy Blazer er tennplugger hvis du hører motoren spy når du vrir om nøkkelen, men bilen starter ikke. Gjør dette ved å holde en gnist tester ved siden av tennpluggen sin oppslagstavle mens noen andre slår ut tenningsnøkkelen. Hvis det ikke er noen gnist, kan det være et problem med tennpluggene.
4

Lytt til drivstoffpumpen til å engasjere seg når du vrir om nøkkelen i tenningen av Blazer din. Hvis du ikke hører det kommer på og kjøre, som kan indikere et problem med bensinpumpen eller pumpen kretsene.
5

Sjekk for kompresjon i Blazer din ved å skru en kompresjon tester inn en gnist hullet. Hvis komprimering registrerer lav, kan dette tyde på et problem med timingen belte.
6

Fjern distributør cap på Blazer din. Se inni hetten etter tegn på fukt. Hvis du ser fuktighet, spray litt mekaniker løsemiddel som brukes til å rense bildeler på den. Tørk den av med en ren fille.
7

Se på din gass måler for å være sikker på at du har nok gass. Det kan virke som sunn fornuft, men det er ofte sunn fornuft prosedyrer som vi glemmer å utføre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66668.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer