Slik feilsøker Isuzu Dynamo Problemer

Isuzu er en japansk bilprodusent som gjorde sin innføring i det amerikanske markedet i 1980 med Pup. Dens Trooper og Rodeo var populære blant amerikanske kjøpere, men som økonomien begynte å trykke ned og kundene vendte sin oppmerksomhet til konkurrerende selskaper, Isuzu kunngjorde at de ville trekke seg fra amerikansk jord i 2009. Hvis Isuzu er å ha problemer med strøm og starter, kan dynamoen være feil. Sørg for å teste det, samt batteriet for å kontrollere både kan håndtere motorens behov. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og inspisere dynamoen. Generatoren er et belte-drevet, runde, metall motordeler. Se etter tegn på ytre skader, blant annet korrosjon, rust, manglende bolter og en ødelagt belte. Også inspisere batteriet kabelforbindelsene å sikre at de er trygge og rene slik at strømmen fra dynamoen kan leveres effektivt.
2

Start motoren og lytte etter lyder som kommer fra dynamoen. En dynamo i god stand bør ikke produsere lyder, hvis det er, kan dette bety diodene har kortsluttet ut, den interne maskiner er rubbing eller skivene som spinner beltet er bøyd. Ta dynamoen til et verksted for videre diagnostikk.
3

Fjern batteridekselet. Trykk på den positive, røde testledningen av et voltmeter til den positive batteri innlegget, da den negative, sort testledning til den negative innlegget, i denne rekkefølge, mens motoren er i gang. Siden dynamoen forsyne batteriet med strøm når motoren er skrudd, vil voltmeter plukke opp dynamoen er spenning i stedet for batteriets. En sunn dynamo lesing er mellom 13,6 og 14,3 volt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65683.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer