Hva er årsakene til forhjulsdrift Problemer?

Det er fordeler til front-, bak-og all-wheel drive biler, men for den gjennomsnittlige pendler, bør forhjulsdrevne biler tilfredsstille alle rundt behov. Imidlertid kan styring problemer i forhjulsdrift biler oppstå av en rekke grunner. CV Ledd

konstant hastighet (CV) ledd er en forhjulsdrevet komponent som opprettholder konstant rotasjon. En skadet CV joint fører til en klikke lyd og kan bære store spor, og hvis ikke løst, kan føre til tap av forover eller bakover kjøring evner, ifølge Auto Speeds Michael Knowling.
Toe Problemer
med

riktig justert dekk bør peke i samme retning og firkantede til hverandre, i henhold til AA1 Car. Selv på forhjulsdrevne biler, bør bakre og fremre tå justeres. Hvis bakre tå er av, kan en bakakselen styring tilstand oppstår som påvirker styringen.
Camber

Camber, vinkelen på bilens hjul, bør være identiske fra side til side, ifølge Family bilens Charles Ofria. På forhjulsdrevne biler, hvis camber er forskjellig fra side til side i bilen vil trekke i en retning, og dette indikerer at en del er slitt eller bøyd, som krever reparasjon
Caster

Ofria forklarer at når du slår et ratt, er vinkelen på pivot av en sving kalles caster. Som camber, hvis caster ikke er riktig justert, må den repareres eller erstattes, som en trinse som er forskjellig fra side til side vil enten trekke bilen i én retning eller forårsake problemer i rett linje sporing, ifølge Ofria.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65758.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer