Tegn på en dårlig Ball Joint og Spindel

The kuleledd og spindel er komponenter i bilens styring og fjæring . En dårlig kuleledd eller spindel kan forårsake problemer med kjøretøyet og i stor grad øker sjansene for å bli involvert i en alvorlig ulykke på grunn av tap av kontroll over båten . Det er flere ting å se etter hvis du mistenker at bilen har en feil eller ødelagt kuleledd eller spindelen. Dekkslitasje

En dårlig kuleledd eller ødelagt spindelen kan føre til at bilens dekk å slites ujevnt . Hvis bilens dekk ser ut til å ha mer mønsterdybden på innsiden enn utsiden , bør du sjekke kuleledd og spindel , sammen med resten av suspensjonen .
Steering Problemer

bilens ball joint er en integrert del av styringen. Hvis kulen er svært slitt eller ryker , kan du forvente å ha styring problemer med bilen din . I noen tilfeller kan du være helt ute av stand til å styre bilen . Dette er hvorfor du bør ha kuleledd sjekke regelmessig erstattet av en mekaniker . AA1Car anbefaler at du bytter kuleleddene når bilen har plaget opp mellom 70.000 og 150.000 av kjørelengde.

Noises

Broken eller funksjonsfeil kuleledd og spindler kan forårsake din bil for å gjøre merkelige lyder når du kjører nedover veien . Sliping , dukker eller andre lyder som synes å komme fra din hjulet eller område må kontrolleres av en mekaniker så snart som mulig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66059.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer