Tegn på Slitte Hjullagre

hjullager holde hjulene på en bil spinner jevnt og rolig. De er forseglet under produksjonen av kjøretøyet, noe som bidrar til å beskytte dem, men som enhver bil del, vil de slites ut etter hvert. Slitte hjullagre kan være farlig og bør skiftes, en peiling slitt hardt nok vil til slutt gi et dekk å falle av. Lyder

Lytt etter lyder som knipser og klikke, som kan høres i svinger bilen, eller en sliping lyd, også når du svinger, eller når bilens last skift. Humming, growling og buldrende lyder også kan bli hørt når du kjører bilen rett, med lyden voksende høyere når bilen er slått.
Dårlig Håndtering

En slitt peiling noen ganger vil føre til et hjul til å vibrere eller vingle. En slitt hjullager kan også føre til et redskap for å trekke til side, noen ganger ganske kraftig, når bremsene brukes. I slike tilfeller kan bremsene også føler at de pulserer. I et worst case scenario, kan en slitt peiling skade sensorene på anti-lock bremsesystemer, forårsaker dem til å mislykkes direkte.
Dekkslitasje

dårlig hjullager kan forårsake et dekk å slites ut på en mye raskere hastighet enn normalt, spesielt hvis lageret er svært slitt eller løs.
Andre problemer
p Hvis det hjullager sjekke ut greit, men støy, dekkslitasje eller håndtering problemer vedvarer, det betyr ikke at det er noe problem. Disse kan også indikere andre store kjøretøy defekter, slik en slitt konstant hastighet joint, ødelagte dekk eller en front end som er dårlig ut av stilling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65897.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer