Vibrasjon i rattet i en 2002 Ford Windstar

stor grad basert på Ford Taurus sedan, var Windstar minivan hovedsak en høyere versjon av den moderne Taurus stasjonsvogn. Å være en forhjulsdrevet tilbud, har Windstar mye skjer mellom forhjulene, hjuloppheng, dekk, bremser og drivlinje kan alle føre til problemer oppleves som vibrasjon i rattet. Mens du sitter stille i Park
p Det er ikke mye som kan gå galt mens minivan er bare å sitte i parken og tomgangskjøring. Omtrent det eneste som kan forårsake vibrasjoner i rattet på tomgang er en feil i det hydrauliske servostyringen. En feil ved pumpen kan forårsake vibrasjoner mens du sitter stille, men mer sannsynlig, har vibrasjon noe å gjøre med ventiler i pumpen eller i servostyringen stativet. En ventil som raskt svinger ville indusere en vibrasjon i rattet, men symptomene ville mer sannsynlig manifest før det.
Sitte stille, i Drive, foten på bremsen

gang du engasjere overføring og sette foten på bremsen, på å sende strøm fra motoren, gjennom momentomformer, overføring, cv ledd og hjulene. Vibrasjon er ikke usannsynlig under disse forholdene, men det er usannsynlig at du vil føle det gjennom rattet alene. En misfiring motor, et vakuum lekkasje eller dårlig momentomformer ville føre til vibrasjoner som kan reise hele veien gjennom kabinettet. En dårlig CV joint kunne, teoretisk sett, sende vibrasjoner i rattet under disse forholdene - men det er ikke sannsynlig
mens akselererende og Cruising
Flere ting kan gå galt under akselerasjon og under cruise forhold. En dårlig CV joint kan sende vibrasjoner i rattet under akselerasjon og retardasjon, men vil også sende vibrasjoner gjennom chassis. Utslitte styring og svaie bar end-links, suspensjon foringer, hjullager og kuleledd kan forårsake vibrasjoner under akselerasjon, men en ut av balanse hjul eller en skadet forhjulet vil sikkert føre hjulet vibrasjon under både akselerasjon og cruise forhold. I dette tilfellet, er du mest sannsynlig ute på utslitte eller out-of-justering suspensjon komponenter, en ubalansert hjul eller en dårlig dekk.
Mens Bremse og slå

De fleste feil som vil sende vibrasjoner gjennom et ratt i henhold til bremsing vil også sende vibrasjoner gjennom bremsepedalen. En skjev rotor vil føre hjulet og pedal vibrasjon bilen under nedbremsing, og utslitte bremseklosser eller pads forurenset med olje eller fett kan vibrere i tillegg. Blokkeringsfrie bremser modulator kan forårsake vibrasjoner i tillegg - men igjen, vil en slik vibrasjon trolig vise seg mer merkbar gjennom bremsepedalen. Vibrasjoner som oppstår mens du slår vanligvis indikerer en dårlig hjullager, skadet eller utslitte styrekomponentene og utslitte oppheng foringer og fjæring komponenter. En dårlig CV felles kan føre til vibrasjoner når du svinger, men du vil også føle at gjennom kabinettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68768.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer