Hvordan diagnostisere Master Cylinder Problemer

The master sylinder er en viktig del av din bil bremsesystem . Uten det trykket du bruker når du trykker ned på bremsepedalen aldri vil bli omgjort til bremsekraft som brukes til å stoppe bilen . Når master sylinder er skadet den ikke utfører denne oppgaven så effektivt , noe som betyr at bilen ikke har alt på sin tiltenkte bremsekraft . Av den grunn er det svært viktig å diagnostisere master sylinder problemer raskt og reparere dem . Instruksjoner
en

Trykk ned på bremsepedalen og opprettholde trykket . Hvis bremsepedalen stanser og blir der så det virker som det skal . Men hvis bremsepedalen kommer til en stopp , deretter med vedvarende press fortsetter det å sakte slippe ned, kunne master sylinder bli skadet og må byttes .
2

Har noen andre trykk ned på bremsepedalen mens du observerer bremsevæskebeholderen i motorrommet . Hvis du ser bobler eller væske virvlende i reservoaret enn master sylinder kan bli skadet og må byttes .
3

Inspiser master sylinder om det lekker bremsevæske. Hvis du finner noen sørge for å sjekke rundt slangene for å se om det kommer fra dem . Hvis det ikke er så er det sannsynligvis kommer fra master sylinder som må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64514.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer