Auto AC Kompressor Problemer

Vanlige air condition kompressor problemer inkluderer kjølemediet lekkasjer, elektriske clutch feil, og interne mekaniske feil. Å vite årsakene til disse feil kan gå en lang vei å forebygge dem. Men hvis du har en kompressor svikt, vel vitende om skader forårsaket av svikt er avgjørende for en vellykket reparasjon. Skifte kompressoren alene kan ikke løse den underliggende årsaken til feilen, og kan føre til for tidlig svikt i ny kompressor. Lekkasjer

Lekkasjer i air condition-systemet er forårsaket av defekte segl og slanger. Flere sel i kompressoren kan mislykkes. Normal varme sykling kan føre til at selene til å mislykkes. Termisk sykling oppstår når systemet oppvarmes under vanlig drift, og deretter tillatt å avkjøle mens de sitter. Denne konstante varmen sykling fører til at forseglingen å utvide litt og komprimere når den er varm, og deretter trekke litt når kjølig. Dette back-og-tilbake utvidelsen fører til at gummipakningen å gni på metalldelene, og varmen sykling selv stivner gummi, forårsaker et tap i tette capability.The vanlig symptom på dette er tap av kuldemedium i løpet av de kjøligere vintermånedene, krever en topp-off av kjølemedium i begynnelsen av varmt vær.

annen årsak til segl svikt er overdreven trykkoppbygging. Trykket bygger seg når systemet er overopphetet, eller den skjermen filter i åpningen røret er delvis tilstoppet. Det vanligste symptomet er et system som kjøler i utgangspunktet, men blir varmere som bilen kjører. Denne type svikt kan forårsakes av en underliggende tilstand som ikke vil herdes med en pakning. Årsaken til overoppheting problem, eller delvis tett åpningen tube, må adresseres under segl erstatning, eller en annen feil vil oppstå.
Elektrisk

elektrisk kompressoren kan mislykkes på clutchen. Kompressoren clutch er en elektromagnetisk enhet som går i inngrep med kompressoren til motoren. Dette elektromagnet kan mislykkes hvis viklingene av ledningen i spolen bli overopphetet og smelte, eller brekke. Dette fører til at clutch å ikke engasjere seg når den slås på. Den vanligste årsak til denne svikt er enkel alderdom, men det kan også være forårsaket av en motor overoppheting. Når motoren er overopphetet, trykk i systemet stiger, og det blir vanskelig for kompressoren å operere. Dette setter påkjenninger på friksjon plate av clutch og det begynner å skli, forårsaker varme buildup i elektromagnet.
Mechanical kompressor svikt.

Normal bruk vil føre til en mekanisk feil over tid. Akkurat som i bilens motor friksjon fører til slitasje på deler, til slutt de ikke kan gjøre jobben sin lenger, og kompressoren svikter.

Denne slitasjen kan bli sterkt akselerert av en overopphetet motor. Når motoren blir overopphetet, mister kondensatoren dens evne til å frigi varme akkurat som radiator gjør. Dette fører varme til å bygge i systemet, og presset til å stige. Høye systemtrykk forårsake kompressoren å arbeide hardere å flytte den høyeste trykk kjølevæske, og varme bygges opp i kompressoren også. Alt dette fører til sterk slitasje, og partikler av metall som går tapt ved denne slitasje vil tette åpningen og tvinge rør presset enda høyere. Når skaden er der og kompressoren svikter, må åpningen tube byttes sammen med kompressoren å gjenopprette normalt trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64207.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer