Slik feilsøker Car Start Up Problemer

Selv med kompleksiteten i moderne biler, har den grunnleggende formelen de trenger for å starte ikke forandret seg mye i år. Når en bil ikke starter, bør første skritt være å inspisere bil sikkerhetsfunksjoner som kan hindre det fra å starte. Så generelt sett fokusere feilsøking på de viktigste tingene en bensindrevet bil behov, som omfatter luft, drivstoff (bensin), elektrisitet (fra batteriet), og vakuum. Du trenger
Automobile batteriet innlegget børste
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at manuell girkasse stick shift er i "nøytral" posisjon og clutchen er trykket inn, eller at automatgir er satt til "Park" stilling mens du presser ned bremsen. Prøv deretter å starte bilen.
2

Kontroller at alle setebelter er festet og deretter prøver å starte bilen.
3

Finn viktigste sikringsskap for bil (referere brukermanualen for plasseringen) og deretter sjekke sikringer som kan kobles til startbryteren for å avgjøre om kretsen inne i sikringen er åpen (ikke tilkoblet). Inspisere den lille tråden inne i sikringen som forbinder begge ender av sikringen sammen. Dersom ledningen inne i sikringen har et gap eller ser brent, så bytt sikringen med en sikring av samme strømstyrke. Prøv deretter å starte bilen.
4

Åpne panseret eller et segment hvor batteriet er plassert og inspisere batteriet innlegg for korrosjon. Hvis det er en grønn eller grå hvitt pulver, bruk en skiftenøkkel eller tang for å fjerne batteriet tilkoblinger fra batteriet innlegg. Bland destillert vann og brus, og hell sparsomt på etsende pulver til pulveret er oppløst. Rengjør og tørk batteripolene med et håndkle. Pensle batteripolene og batteri kabel plugger med et batteri innlegg pensel. Koble til og stram batterikablene kontakter til batteriet innlegg, prøv deretter å starte bilen.
5

Finn luftfilteret for motoren (referanse brukerhåndboken for plassering). Ta av luftfilteret, og slå på en lommelykt og peker mot deg på en armlengdes avstand med luftfilteret i mellom. Hvis lyset ikke kan blitt sett gjennom luftfilteret, erstatte den og prøver å starte bilen.
6

Finn tennplugg-kabler (referanse brukerhåndboken for plassering). Inspisere hver tennplugg kabel-tilkoblingen ved å skyve forsiktig, deretter trekke for å verifisere at de er godt festet til tennpluggene. Ta ut og sett hver tennplugg kabel som ikke er riktig tilkoblet, og prøv å starte bilen.
7

Finn vakuum slanger som er koblet til motoren ved bruk av kjøretøy Utslipp Control Information (VECI) etiketten i motorrommet. Inspisere hver slange for sprekker, slitasje og slitasje, og ta ut og feste hver slange for å bekrefte at hver er tett forseglet til kontakten. Bytt hver skadet slange med en ny slange og deretter prøver å starte bilen.
8

Finn drivstoff linje som mater motoren (referanse brukerhåndboken for plassering) og deretter plassere en liten plastbøtte under drivstoff filter, og ta ut og inspisere drivstoffilter. Hvis drivstoffet er tilstoppet, må den skiftes.
9

Plasser åpen drivstoff linjen halvveis inn i en liten plastbøtte mens en assistent forsøker å starte motoren. Hvis drivstoffet ikke strømmer fra drivstoff linjen, bytter bensinpumpe, koble drivstoffslangen og deretter prøver å starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65202.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer