Grunner for lav Transmission Fluid

Det er mange grunner sendinger kan lekke. Selene kan bryte, bolter kan løsne, og pakninger kan forverres. Det er viktig å inspisere overføring å sikre at det ikke er noen lekkasjer. Når overføring væske blir lavt nok, vil bilen ikke klarer å skifte, og dette vil resultere i en kostbar reparasjon regningen. Hoved Seal

Den bakre viktigste tetning ligger mellom motor og girkasse. Når forseglingen begynner å sprekke eller forverres, vil dette føre til overføring væske å lekke ut mellom motor og girkasse. Væskenivået vil sakte reduseres når væske er presset ut fra sprekker i de viktigste segl.
Transmission Pan Gasket

Pakningen som tetter overføring pan til bunnen av overføringen kan til slutt føre til at væske lekker ut. Skifte pakningen er nødvendig når overføring væske er erstattet. Når pannen er droppet, må pakningen som skal skrapes bort for å sikre den nye pakningen går jevnt. Hvis den gamle pakningen ikke er skrapt vekk på riktig måte, vil dette føre til væske å lekke ut av pannen.

Girhus Bolts

De fleste sendinger krever at deres boltene trekkes til med et bestemt dreiemoment for å sikre at boltene er tett nok til å produsere en forsegling som holder væsken i kjelen. Hvis noen av boltene løsne, vil væsken til slutt lekke ut og forårsake overføring å ha alvorlige mekaniske problemer.
Overføringslinjer

De fleste biler har en overføring kjøligere ligger på bunnen av radiatoren. Fluidet blir sendt fra overføringen og sirkulerer gjennom bunnen av ovnen og deretter tilbake til overføring. Linjene er laget av aluminium eller stål og er meget holdbare. Noen ganger er disse linjene kan ryke og forårsake væske til å renne ut. Linjene kan bryte på threading eller langs selve linjen.
Momentomformer

momentomformer er en hydraulisk pumpe som presser væsken gjennom overføring og sikrer væske sirkulerer gjennom overføring. Torque converter kan bryte ned, og væsken vil til slutt lekke ut. Dette vil kreve erstatning av torque converter.
Kabler og ledninger

Væsken kan også lekke i et område som har noe installert i overføringen. Speedometer kabelen er koblet til på baksiden av overføringen, og etter en stund, kan forseglingen blir brutt og forårsake væske å lekke ut. Det er flere andre områder, som for eksempel kickdown spaken, servo dekker, sidedeksel, påfyllingsrøret og elektriske koblinger, som har pakninger som kan lekke og forårsake overføring væske nivå for å slippe.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65601.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer