Ford Focus Bil Problemer

Siden 1903 har Ford Motor Company har produsert biler. Som i 2010, er selskapet fortsatt en av de ledende bilprodusenter i verden. Med stadige teknologiske fremskritt, kan til og med 100 års produksjon ikke hindre masse problemer og problemer som ofte resulterer i minnes. Mange biler --- som Ford Focus --- har flere problemer som har tvunget Ford til å utstede flere tilbakekallinger. Kollisjonsputer

noen ganger problemer i industrien påvirker bare noen få biler, noe som resulterer i tilbakekallinger av svært lave tall. Slik var tilfellet for 2008 Ford Focus, hvorav 45 enheter ble utstedt for en tilbakekalling i november 2007. Noen biler mislyktes Federal Motor Vehicle Safety Standard 208, arbeider med airbag beskyttelse av passasjeren. Funksjonsfeil kollisjonsputer ble ikke installert riktig, som utgjør en potensiell risiko for dem ikke å deployere i tilfelle en krasj.
Sperrer

Tilbakekalling kan skje ikke over titalls av tusenvis av biler, men over flere hundre tusen biler. Et problem med 2005 Ford Focus og andre kjøretøyer resultert i mer enn 589 000 modeller blir tilbakekalt. I utvalgte biler, en korrosjon oppbygging eksisterte på den bakre låsen, noe som kan føre til binding av "sperren" område. Dette korrosjon kunne hindre haken fra å fange låsen. Lukke og åpne den bakre dør kan være en etterfølgende problem. Dette kan potensielt føre til at døren åpner utilsiktet mens kjøretøyet er i bevegelse.
Seter

I 2000 ble 95 000 2001 Ford Focus-modeller tilbakekalt på slutten av året på grunn av et problem med sete. Passasjersetet av Ford Focus er utviklet for å kaste seg ned og bli en belastning gulvet. På noen funksjonsfeil kjøretøy, når setet er foldet ned, et problem med hengslet pivot frakopling kan forekomme. Problemet er at når du feller seteryggen opp, har sete potensial til å ikke re-engasjere, noe som kan være farlig i tilfelle en krasj.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65593.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer