Elektriske problemer i 2000 Ford Winstar 3.8L

The 2000 Ford Windstar 3.8L har 11 tilbakekallinger på van og tre av disse minnes avtale med elektriske problemer. Carcomplaints.com rapporterer flere elektriske problemer med Windstar: alt fra komplett dashbordet eller måle unnlatelse av å øke hastigheten kontroll moduler fanger i brann. Disse elektriske feil opprette andre store problemer med 2000 Windstar. Elektriske Windows

Mer enn 180.000 Ford Windstar varebiler har blitt tilbakekalt for elektriske problemer med Windows og dashbord cluster, inkludert 3.8L Windstar for 2000 årsmodell. Den Fords bygget med et instrument panel som ikke har en meldingssentral kom kablet å la vinduer, partisjonere og soltak åpne når tenningen er slått av. Ifølge Motor Carrier Vehicle Safety Standard nr. 118, må alle elektriske vinduene åpne bare når tenningen er i starten, tilbehør eller på posisjon. Windstar eier må ta van tilbake til forhandleren for å få ledningsnettet omdefinert til å løse denne farlige situasjonen.
Fartskontroll Issues

2000 Ford Windstar 3.8L er en del av en større tilbakekalling av mer enn 4 millioner Fords produsert med speed kontroller gjort av Texas Instruments. Ifølge Carcomplaints.com begynner fartskontroll deaktiveringsbryter lekkasjer væske og deretter å overopphetes, noe bryteren til å røyke eller brenne. En brann kan være skapt av denne bryteren selv når Windsar ikke kjører. Ford Windstar eier må ta van til forhandleren for å få dette elektrisk problem reparert, og på denne tiden dealership vil også inspisere blokkeringsfrie bremser (ABS) modulen for å sikre at det ikke har blitt skadet av elektrisk problem.
|
bak klimaanlegget problemer

Den bakre klimaanlegget på 2000 Ford Windstar 3.8L van viser elektriske problemer som fører til at motoren til slutt stopper på mellomlang eller lav innstilling. Motstandene inne i air-condition motor overopphetet og deretter begynne å røyke, forårsaker en potensiell brannfare. Mer enn 400.000 Ford mini varebiler ble tilbakekalt for dette elektriske problemet, inkludert 2000 Ford Windstar 3.8L. En wire må installeres på hurtigtastene innstillinger for å sikre at temperaturen på motstanden er på et akseptabelt nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65866.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer