PO751 Feilkode på en '97 Ford Taurus

Ford Motor Company lansert en helt ny sedan og stasjonsvogn i 1986 kjent som Ford Taurus. Det gjennomføres en radikal aerodynamisk design som sjelden ble sett på denne siden av verden - spesielt for en sedan eller stasjonsvogn. Taurus ble raskt en amerikansk favoritt, og ble også brukt som offisiell politimann bil i farten "Robocop". Fra 1992 til 1996 var det den mest solgte bilen i USA-markedet. Innen 1996 årsmodell, kom alle produksjonsmodeller fra Ford med on-board-diagnostikk II, som var en avansert versjon av den diagnostiske system brukt tidligere. Dette systemet gjør at mekanikerne til å trekke opp til hundrevis av feilkoder relatert til motor, drivverk, utslipp og enda bremsesystemet. Hvis 1997 Ford Taurus har satt feilkode P0751, det betyr at det er en feil med kontroll krets innenfor transmisjon, og du har sikkert opplevd problemer med overføringen i tillegg. Hva P0751 betyr

P0751 betyr at det har vært en feil oppdaget i forhold til å skifte magnetventil nr. 1.. Denne koden vil bare bli satt dersom denne feilen har blitt oppdaget minst to ganger, mens bilen kjører og magnetventil utløses på en av ulike skiftende funksjoner i overføringen.
Årsak

Normalt denne koden betyr at enten shift solenoid nr. 1 har sviktet og er fast i av-posisjon, eller det er en koblingsfeil mellom PCM og magnetventil. Feilen kan også være relatert til forseglingen på solenoiden, eller det kan være en svikt med ventilen styrer det inne i ventilhuset. I sjeldne tilfeller har PCM mislyktes, men dette er svært begrenset og vil normalt resultere i andre feilkoder også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68812.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer