Slik feilsøker dynamoen for en Ford Super Duty

Den originale Ford F-450 Super Duty lastebil begynte som en drosje med en eksponert chassis, og ble kun brukt for kommersielle arbeid når et kraftig kjøretøy var nødvendig. Men når tunge lastebiler ble mainstream, gjorde Ford F-450 tilgjengelig for allmennheten ved etterbehandling lasteplanet og stilisere førerhuset. Nå Super Duty er en luksuriøs bil med en kapasitet for en svært tung arbeidsbelastning. Hvis du legger merke til en mangel på strøm eller hvis du har problemer med spy Ford, kan dynamoen være den skyldige. Du trenger
Volt meter
Vis flere instruksjoner
en

Løft Super Duty panseret mens motoren er slått av og fjern plasten fra batteriet. Se etter den positive batteriet innlegget, merket med en rød kabel-kontakt og negative innlegg, preget av en svart kabel-kontakt. Det positive har også en "pluss"-tegn i nærheten av det og den negative har en "minus" skilt i nærheten av det.
2

Fest positive, også rød, volt meter test linje til den positive batteriet innlegget. Koble den negative test linje til batteriets negative. Ta varsel av lesing som registrerer seg på volt meter skjermen, fordi dette er en indikasjon på batteriets spenning. Det skulle vise en lesning av mellom 12,5 og 12,8 volt hvis batteriet er i god stand.
3

Start Fords motor. Sjekk avlesningen på volt meter igjen. Mens motoren går rundt, er det dynamoen som blir testet av volt meter. En sunn lesing er mellom 13,6 og 14,3 volt. Hvis spenningen er mindre, ta dynamo til en mekaniker butikk for videre diagnose.
4

Lytt til generatoren mens motoren er i gang. En dynamo bør ikke gi støy når den kjører. Hvis det er, kan mange ting være galt, inkludert en bøyd trinse system og kortsluttet dioder. Ta dynamo til en mekaniker for videre testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65690.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer