Hvordan fikse en 98 Jeep Cherokee Kaldstart Problem

Eldre modell biler er beryktet for ikke å skru på de kaldeste dagene. Venstre uoppvarmet utenfor, er din bil påvirket av temperaturen synker. 1998 Jeep Cherokee er intet unntak fra regelen og ofte tar flere forsøk på å sveiv. Den gode nyheten er med noen få enkle feilsøkingstrinn, kan problemet bli identifisert og løst å unngå å sitte i kulden og ventet på Jeep å sveive. Du trenger
1/2-tommers skiftenøkkel
Frostvæske
Amperemeter
Vis flere instruksjoner
en

Ta batteriet ut med halv-tommers skiftenøkkel og ta med til din lokale auto deler butikken. De vil sjekke batteriets kaldtørning ampere (CCA). CCA måler batteriets evne til å starte i de kaldeste temperaturene i forhold til et nytt batteri. Batteriet må byttes ut hvis CCA er lave.
2

Sjekk din radiator væske. Radiator væske, eller frostvæske, bør være tynn og en lys grønn. Hvis det er tykt eller et lysere farget væske, bør frostvæske tilsettes umiddelbart. Sørg for å fylle reservoaret også. Motoren skal være kald før du sjekker frostvæske. Imidlertid må Jeep kjøre samtidig legge frostvæske i radiatoren og reservoaret.
3

Kontroller Jeep starter. Du kan kjøpe et amperemeter ganske billig. De amperemeter Festes på starteren mens den er koblet til Jeep. Sveiv bilen og nålen på amperemeter vil begynne å bevege seg. Hvis nålen flytter seg til "Høy" sone, bør starteren byttes. Selv vanskelig, kan starteren bli fjernet og tatt med til din lokale auto deler butikken for å ha sin funksjon nivå testet. Den amperemeter kan brukes flere ganger på en hvilken som helst type bil.
4

Beregn hvor mye tid har gått siden ditt siste melodi. Oljeskift bør gjøres hver 3000 miles på biler som er fem år eller eldre. Tennplugger og ledninger bør skiftes en gang i året på 1998 Jeep Cherokee og eldre modeller. Begge disse kan bremse Jeep evne til å sveive i vintermånedene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66645.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer