Hvordan feilsøker jeg en automatisk girkasse i en 1985 Toyota 4Runner?

Den automatiske girkassen i en 1985 Toyota 4Runner overfører motorens kraft til bakhjulene, slik at kjøretøyet skal ha nok strøm til å operere på både lave og høye hastigheter. Bruken av overføring væske hjelpemidler å smøre det indre av transmisjon og fungerer som et hydraulisk fluid i kontroll av kretsene fra senderen på sammenstillingen. Problemet med en automatisk overføring er at, på grunn av den gjensidige avhengigheten mellom de forskjellige funksjoner og den væske som tjenester disse funksjoner, kan en liten, billig problem raskt bli flere dyre problemer. Instruksjoner
en

Finn torque converter. Det er den sfæriske metall tilfelle som synes å ha blitt slått sammen på motsatte sider. Dette er stykket som roterer mens motoren er i gang, og erstatter clutch system. Hvis 4Runner har problemer med tomgang mens parkert eller det er et problem med overføringen skiftende mellom tannhjul jevnt, eller hvis det er en forsinkelse mellom tidspunktet girene skift og tiden overføringen svarer, er problemet sannsynligvis relatert til momentomformer .
2

Finn skiftet elektromotor. Du kan bruke et kjøretøy manuell ved Chilton å finne dem. Magnetventilene i overføringen er som mini-elektromagneter. Når bilen startes, fullfører liten kostnad av elektrisitet som går til overføring solenoid kretsen og tillater flytting av girene automatisk. Hvis du legger merke til er din utvekslinger nølende når de skifter, eller du oppdager at du ikke kan skifte til en av girene når motoren er i gang, kan problemet være skiftet elektromotor. Reparere disse er ikke en vanskelig prosedyre og er forklart i Chilton manual.
3

Finn hydraulisk styresystem. Dette systemet benytter hydraulisk fluid til å styre trykkene som er nødvendige for å operere ventilene og gass for å maksimere bruken av motorens utgangseffekt. Vakuumet linje som er en del av dette systemet bidrar til å kontrollere nedgiring overflate på skift ventilen. Hvis du merker at turtallet ikke reagerer på den automatiske skiftende uten forsinkelser eller nøling, kan det være lurt å vurdere en overføring flush eller se etter lekkasjer av væsken.
4

Kjør 4Runner etter at overføringen har blitt spylt og fylt. Hvis du legger merke til skiftende er fortsatt ikke løst, kan det hende at problemet ikke være overføring i det hele tatt. Hvis 4Runner er en firehjulstrekk, vil du ha det som kalles overføre saken. Overføre saken er den delen som gjør at skiftende mellom to hjul og firehjulstrekk. Hvis du har problemer med skiftende fra to-wheel til fire hjul, eller bare visse tannhjul på kjøretøyet arbeid i en av stasjonene, er ditt problem overføre saken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66618.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer