Hvordan feilsøker jeg en Heater i en Dodge Van?

Det er på tide å åpne opp panseret og gjøre litt feilsøking hvis varmeapparatet i din Dodge van svikter deg i midten av vinteren. Heldigvis diagnostisere problemet er ganske enkel, enten det er et problem med den gamle sikringen eller varmeren kjernen. Før du tar din Dodge van i for hva som kan vise seg å være en dyr butikk besøk, kjøre gjennom noen grunnleggende feilsøking på egen hånd. Instruksjoner
en

Sjekk passasjersiden gulvet etter tegn til fuktighet eller en sterk, søt lukt. Har en mekaniker undersøke dette nærmere for deg som dette betyr at kjølevæske lekker fra varmeapparatet kjernen og kanskje må byttes ut.
2

Kontroller at radiatoren har nok kjølevæske. Varmeren benytter en liten mengde kjølemiddel for å varme det indre av bilen. Hvis væskenivået er for lavt, kan luft bli innestengt i systemet, og strømmen av luft kan begrenses. Med motoren i gang, plasserer hånden like over slangene nærheten brannmuren. Hvis begge slangene er ikke varmt, kan det bety at det er et problem med kjølevæske strømmer gjennom systemet. Varmeren kjernen må kanskje skiftes ut. Få en kvalifisert mekaniker titt inn dette for deg.
3

Start motoren og vri elektrisk vifte vifte og varme opp til den høyeste innstillingen for å sjekke at luft blåser over varmeren kjernen. Hvis viften ikke slår seg på, kan en sikring har røket, eller viften kan være defekt. Sett inn viften.
4

Sveiv motoren (når den er kald) for å sjekke om termostaten sitter fast i åpen posisjon. Føler den øvre radiator slangen for å sjekke for kjølevæske renner inn i slangen. Hvis du føler kjølevæske, kan det bety at termostaten sitter fast åpen. Normalt skal kjølevæske bare flyte når motoren er varmet opp.
5

Kontroller sikringene. Les skjematisk på innsiden av sikringsskapet for instruksjoner om hvordan du finner sikringen svarer til varmeapparatet system. Hvis metallet stripe på innsiden av glasset sikringen er skadet eller ødelagt, erstatte den med en annen av samme strømstyrke.
6

Inspiser alle slanger koblet til varmeapparatet system for eventuelle knekk eller skader. Bytt slangene om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65679.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer